Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Restplasser - er man garantert til å komme til noen av reiseselskapets hoteller?

#1

Che sa for siden:

Når man tar uspesifisert reise. Kan man da komme på andre hoteller enn hva arrangøren har i sin katalog?

Det er nå mulig å få rimelig tur til Palma de Mallorca (siste turene dit nå snart, så det er sikkert ikke varmt nok for mange) På nettsidene er det bare fine hoteller som er igjen - er det da garantert at vi kommer på en av disse hotellene? Isåfall er det jo mange penger å spare...


#2

Avatar sa for siden:

Ja, det kan man.

Vi reiste uspes med Ving en gang. Da kom vi til et hotell de ikke hadde i katalogen sin.
Helt ok, siden vi reiste uten barn.


#3

Maz sa for siden:

Du kan havne på helt andre steder, men det er vel mulig da og "kjøpe seg opp".

Jeg får mye kritikk når jeg sier jeg ikke vil ta sjansen med barn.


#4

nolo sa for siden:

Vi reiste uspesifisert med Star Toue en gang, og ble plassert på et pensjonat på prærien som ikke stod i noen katalog.


#5

Elisabet sa for siden:

Vet aldri hva man får. :knegg:

Vi reiste uspesifisert til Mallorca en gang for noen år siden, og havnet på et hotell (som sto i katalogen). Problemet var bare at det lå midt i Palma bys mest trafikkerte kryss og 5 km til nærmeste strand. :rolleyes: (Dette var med Ving.)


#6

Ivrig sa for siden:

Stemmer som det står over at du risikerer å komme på steder som ikke står i katalogene, og som er under vanlig standard uten noen faciliteter.
Du kan hos enkelte selskaper oppgi kriterier som at du ønsker svømmebasseng på hotellet, etc, og må betale mer for det. Men den lille prisen du betaler her, har jeg inntrykk av at er verdt det. Innbiller meg at dårlige hoteller ikke har svømmebasseng. Ihvertfall har jeg aldri opplevd det


#7

kiddo sa for siden:

En kollega reiste uspesifisert sist helg og havnet på 4-stjerners hotell på Alcudia. Vet ikke hvilket selskap det var, men det bør være gode muligheter nå :)


#8

Zip sa for siden:

Eg og mannen reiste uspesifisert i -95 og kom på ein plass og eit hotell som ikkje stod på nokon av dei norske operatørane sine sider.
Kjempefin plass :)


#9

Left sa for siden:

Har reist uspesifisert mange ganger, og stort sett har vi vært veldig heldige. På Lanzarote f.eks - havnet vi i 2 roms på det som da var Vingsenteret på øya. Naboene i ettromsen ved siden av, hadde betalt over dobbelt så mye for turen sin som oss :knegg: De hadde jo da reist spesifisert.
I Tyrkia kom vi på et hotell som ikke sto i katalogen, men det var greit nok det - og med frokost inkl. til og med :)
Så du kan være veldig heldig, og du kan være uheldig. Nå på denne tiden, hvor de selger ut billig for å få fylt opp, vil jeg tro sjansene for å komme et bra sted er større enn et dårlig et.


#10

Che sa for siden:

Mannen har reist uspesifisert to ganger og fått kremplasser begge gangene. Jeg vil ikke pga prinsen - og mannen mener jeg er ei stor pyse!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.