Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

8-åring funnet rekende foran utested i 11-tida


#2

Maz sa for siden:

Politiet kjørte barnet hjem til tomt hus? :sjokk:

Barnevernet vil følge opp i morgen. Halloooooooo her er det noe veldig galt. Politiet kan da ikke gjøre det?


#3

Che sa for siden:

Det står jo ikke at de slapp han av ved det tomme hjemmet. Kun at de kjørte han dit og at det var tomt. Jeg vil tro (og håpe på) at de tok med seg gutten til en annen plass...optimist


#4

LaBanga sa for siden:

Regner ikke med at de har overlatt gutten alene hjemme. Normal praksis i slike saker er jo at barnet blir overlatt til barnevernsvakten. Er nok en detalj avisa har glemt å nevne (ikke akkurat glimrende journalistikk...).


#5

Filifjonka sa for siden:

Ja, jeg så det også. Stakkars lille gutt. :(


#6

cilen sa for siden:

Hva er det med disse foreldrene da? Syke i hue!


#7

Dixie Diner sa for siden:

Herregud ... Er mange slike skjebner der ute, jeg blir helt syk av å tenke på det. :(


#8

Mor til 4 sa for siden:

Det kan jo faktisk ha skjedd denne faren noe også da.


#9

Heiko sa for siden:

Jeg blir ikke sjokkert over slikt mer :sukk: Jeg er miljøskadet etter å ha jobbet innenfor barnevernet i 7-8 år. Trist er det alltid. Gutten ble nok levert til barnevernsvakta, vil ikke tro at politiet leverte en 8-åring til et tomt hus på natterstid.


#10

Heiko sa for siden:

Meget mulig de er psykisk syke i alle fall, det er det ofte snakk om i barnevernsaker. Hva som er gjeldende her vet vi jo ikke noe om.


#11

Left sa for siden:

Faren kunne jo for alt vi vet havnet på sykehus? Men i og med at gutten gikk rundt i området rundt dette utestedet, så tyder det kanskje på at faren pleide å gå dit?


#12

maggypop sa for siden:

Huff, stakkars gutt. Uansett forhistorie hres det trist ut at han venter utenfor et utested i håp om at far skal dukke opp... :(


#13

Pebbles sa for siden:

Om dette er et barn som ikke er vant til å bli overlatt til seg selv (jfr "far på sykehus"-teorien), ville han ikke valgt å gå ut av huset, ned til byen for så å oppsøke noe så utrygt som området foran et utested.

Man vil på en måte ikke tro at det finnes foreldre som (av ulike årsaker) driter i ungene sine. Jeg kjenner at jeg egentlig ikke orker å ta innover meg at det faktisk er slik - noen barn er overlatt til seg selv.

Det er utrolig leit å tenke på.


#14

cilen sa for siden:

Får jo håpe på at det skjedde noe med faren.


#15

Tinka sa for siden:

Stakkars gutt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.