Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Godt og veldig enkelt?

#1

Filifjonka sa for siden:

Jeg får besøk av en venninne i kveld, og det står helt stille for meg når det gjelder servering. Jeg er takknemlig for gode forslag! :) Det må helst være noe som kan kjøpes nærmest ferdig, eller ihvertfall som tar kort tid å tilberede. Jeg tenkte på ost, kjeks og frukt, men det tror jeg hun fikk sist hun var på besøk...

Ikke middag, bare noe smått og godt.


#2

Hyacinth sa for siden:

Har du mulighet for å kjøpe med deg litt pastasalat fra et pastabakeri eller noe sånt?


#3

Dixie Diner sa for siden:

Hver sin Mia fullkornpai med salat? De er jo kjempegode. :D


#4

allium sa for siden:

Diverse salat med smak danderes på et rundt fat. Over salaten hiver du biter av spekeskinke, mozzarellaost og fersken (fiken fungerer også). Olje/eddik-dressing over.

Kanskje en sjokoladebit etterpå?


#5

Filifjonka sa for siden:

Lite spennende sånt her i byen dessverre. Men jeg kan jo alltids få tid til å lage en salat. Allium sin hørtes veldig god ut. :)

Hva er Mia fullkornspai?


#6

Kirsebær sa for siden:

Brød med hvitløkssmør eller pesto, soltørkede tomater, fetaost og oliven?

Enkelt og veldig godt. :)


#7

Nessie sa for siden:

Mia er vel sånn pai i frysedisken? :undrer:
De har pizza og.

Fruktsalat synes jeg er godt da.
Eller en good salat! :D


#8

LaBanga sa for siden:

Mia-paiene er sånne småpaier som ligger i frysedisken, tror de er fra Stabburet. De er litt sånn quich-aktige. Gode og enkle og lage med salat til. Jeg liker best den med skinke og ost, synes at den fullkornspaien blir litt vannaktig. Men det er sikkert fordi den er færre kalorier i ;)

Jeg har forøvrig ofte disket opp med Raclette jeg dersom jeg har liten tid til forberedelser, men du har kanskje ikke Raclette-jern? (Og nå kom jeg på enda en ting jeg kan ta med meg fra Oslo).


#9

Filifjonka sa for siden:

Nei, har ikke Raclette-jern. Skal sjekke de paiene, det hørtes jo veldig lettvint og greit ut med litt salat til. Har minimal tid til forberedelser. :)


#10

Blåbær sa for siden:

Buchetta med pesto, tomat og ost.


#11

Nessie sa for siden:

Ok, NÅ ble jeg sulten :mumle:


#12

Line* sa for siden:

Spekemat, potetsalat og flatbrød.



#14

Fibi sa for siden:

De paiene er kjempe gode! :jupp:

Jeg skal også ha "kjapp-enkel-men-god" middag i dag. Tortellini (enten fersk eller tørket) med ostesaus (fra pose) og sprøstekt bacon på toppen. :D Hvitløksbrød til slår aldri feil!


#15

~TM~ sa for siden:

Kjøp godt brød (f.eks. steinovnsbak surdeigsbrød som de bruker ha på Meny) og en god ost. I tillegg kjøper du en boks lettrømme, en liten rødløk og en boks med (rød) lodderogn, løyrom e.l. Finhakk en hel eller halv løk avhenging av hvor glad u er i det og bland det og rognen i rømmen. Det er helt aldeles nydelig på godt brød. ... og med en god ost har du to gode pålegg og det er vel nok?


#16

Filifjonka sa for siden:

Dere er snille, nå ser jeg plutselig mange muligheter her. :)


#17

Filifjonka sa for siden:

Takk for alle gode tips. :) Det endte opp med gode steinovnsbakte rundstykker fra frysedisken, med lodderogn, avocado, sitron, rømme, dill og grovt pepper.
Frukt og Blomme i madeira.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.