Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Railey beach Thailand

#1

Ingrid-lille sa for siden:

Jeg holder på å planlegge bryllup og siden vi skal ha bryllupsfesten på Raileys beste og dyreste hotell, kan jeg ikke forvente at gjestene skal ho der. Jeg vil gjerne gi de alternativer som faktisk er bra.

Jeg har fått med meg at det er mange her inne som har vært på Railey beach. Det jeg lurer på er om noen har hoteller å anbefale der? Hoteller jeg kan ta med min gamle bestemor på 90, venner med små og store barn, min kresne onkel på 55 og andre gretne gamle gubber?

Det bør være god standard.

Mer bryllupsprat kommer det nok etterhvert fra denne kanten ja.. :knegg:


#2

Ingrid-lille sa for siden:

Jeg dytter litt på denne jeg..


#3

Kneazle sa for siden:

Vi bodde på Sand Sea Resort da vi var backpackere for seks år siden. Føltes som luksus for oss, selv om vi hadde den enkleste hytta (bare vifte, Ikke A/C):p Det så ut som de dyrere hyttene holdt høy standard. Kan absolutt anbefales, men dette var jo før tsunamien, da. Aner ikke hvordan det er det nå.
Fantastisk sted å gifte seg, forresten! :hjerter:



#5

Skremmern sa for siden:

Går det an å booke fly & hotell - altså alt i ett, dit? Nydelig sted.


#6

Pelen sa for siden:

Jeg har vært der, det var noen år siden (før Tsunmaien) og det er min beste uke i hele mitt liv.

Skremmern, du kan bestille f.eks. via Orkidéekspressen. De kan ordne fly og hotell. Ofte får du en natt gratis hotell i Bangkok via dem. Vi bodde også på Sand Sea Resort. Der kan man som det står ikke bestille alkohol, men man kan godt ta det med til bords fra en bar vegg i vegg. Veldig god mat, og alle fall på den tiden rimelig. Du må ha air condition.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.