Nabbe sa for siden:
Hvordan får jeg oksekjøttet mørt? Dvs, jeg vet jo at TID er nøkkelen, men vil alt oksekjøtt bli mørt etterhvert som det koker?
:bekymret:
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Nabbe sa for siden:
Hvordan får jeg oksekjøttet mørt? Dvs, jeg vet jo at TID er nøkkelen, men vil alt oksekjøtt bli mørt etterhvert som det koker?
:bekymret:
Fruktflua sa for siden:
Ja, det mørnes mer jo lengre det koker. I hvertfall til et visst punkt; kokes det FOR lenge kan det bli seigt.
Verdens møreste oksestek ble laget her hos meg forrige helg. Vi la en surret, brunet oksestek i en ildfast form (med lokk) (tok selvsagt av hyssingen ) med gulerøtter, neper og løk, 3 dl vann og en buljongterning. Den var i ovnen på 180 grader i ca 2 timer. mørere oksestek har jeg aldri smakt.
Vi laget saus av sjyen fra grønnsakene. Grønnsakene spiste vi ved siden av. Supergodt.
Marge sa for siden:
Det må koke lenge nok hvis det er grytekjøtt.
Nabbe sa for siden:
Nå kjøper vi stort sett bare halalkjøtt, og det er mishandlet og skåret alle veier, og slengt i en pose og froset ned...
Jeg har håp, dog.
5barnsmor sa for siden:
Du kan marinere kjøttet før du tilbereder det eller koke det lenge på svak temperatur
God middag og Ramadan kareem
Nabbe sa for siden:
Takk det samme!
Jeg øyner håp nå, det er blitt ganske mørt. En halvtime til, tenker jeg.
Neste gang skal jeg marinere det, ja!
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.