Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Led Zeppelin

#1

Røverdatter sa for siden:

Noen som fikk registrert seg før siden brøt sammen? Eller noen som bare vil si noen fine ord om fantastiske Led Zeppelin.


#2

Benmurphy sa for siden:

Siden Led Zeppelin gjenforening har blitt rapportert, og raskt dementert, ca. ukentlig i over 20 år så er det jo stas at det omsider ser ut til å være på alvor.

Det hevdes vel også at de vurderer turne hvis dette blir en suksess. Så da er det jo spennende hva suksesskriteriene er; hvis utsolgt betyr suksess så er det jo greit, hvis det derimot er et krav at Plant ikke faller og brekker lårhalsen under konserten så er vel ting litt mer oppe i luften…

Jeg er forøvrig helt enig i følgende utsagn fra diskusjonen om denne konserten på Fark.com:

Nå er vel billettprisen $250, men det spiller jo ingen rolle.

John Paul Jones spilte forresten mandolin sammen med Gillian Welch og mandolin og bass og litt av hvert sammen med Robyn Hitchcock på Down on The Farm i år. Han kan fortsatt spille bass ja!

Og til slutt en liten solskinnshistorie fra Platekompaniet på Oslo City: Jeg observerte for en stund siden en riktig søt jente, anslagsvis 19 år gammel, iført Wolfmother-t-skjorte i ferd med å kjøpe Led Zeppelin II. Det er håp for verden fortsatt.

Ben "they'll probably afford to build that stairway from tour earnings" Murphy


#3

Aminta sa for siden:

Åh, tenk å få være der å oppleve det :dåne:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.