Jeg har så lyst til å dra på et amerikansk spleiselag på tirsdag. Men jeg må dra rett fra trening, så det legger endel begrensninger på hva jeg kan ta med å spise.
Foreløpig ser det ut til at de andre skal ta med følgende;
appetizers: cheese crisps, olives, assorted cheese plate
desserts: lemon drizzle cake
full range of beverages
Det ser jo ut til at jeg fremdeles kan ta med noe sjokoladekakelignende. Men hva med noe tapas-middagsaktig? Siden forrett/dessert allerede er ganske dekket. Som kan ligge i bilen i 1,5 time? Som er lett å lage, og som er så godt at det kan brukes til å imponere svært nye bekjentskaper?
Sa jeg forresten at jeg er en skikkelig kløne på kjøkkenet? :flau:
Hva med å bake Foccaciabrød i en langpanne med godt krydder (B.la Rosmarin), oliven. fetaost eller annen ost i? Ha med tzatsiki og tomatsalsa/salat (Hakke modne tomater i bittesmått bland med hakket løk, litt olje, basilikum og pepper) Nydelig å ha ved siden av maten og med godt brød.
Brødet kan du bake på forhånd og ta opp fra fryseren før du skal dra. Be vertinnen ha varm ovn slik at du kan varme brødet før servering.
Tstatsikien og tomasalaten kan du evnt ha i skåler og sett dem f.eks i en kjølebag om det er varmt i bilen.
Fikk det hos venninna mi i sommer. Varmet marsmellows og la den imellom to Gjende-kjeks sammen med sjokoladebiten. Det var GODT! (og veldig vanlig i USA).
Røkelaks, det er det jo et norsk sus over også! Det tror jeg at jeg må ta med ... Ellers har jeg fått tilatelse til å ta med kake siden jeg kommer sent, og det er jo en lettelse. Men Foccaiciabrødet .... :elsker: ...
Takk for masse supre tips! :jupp: