Katinka sa for siden:
Kan man bruke flytende smør når man lager paideig?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Katinka sa for siden:
Kan man bruke flytende smør når man lager paideig?
Fruktflua sa for siden:
Nei, vet du, det tror jeg ikke er så lurt. Men det pleier å stå på pakningen om den er egnet til baking eller ei.
Gaia sa for siden:
Det ville jeg ikke gjort, da blir paideigen fort litt vel løs i fisken.
Katinka sa for siden:
Tenkte jeg skulle ta en "me har juksa litt"-variant. :)
:venterpåatmargarinenfårromtemperatur:
Dixie Diner sa for siden:
Finnes det flytende smør da? :kverulere litt: :p
Marge sa for siden:
Nei, det kan du ikke.
Katinka sa for siden:
Flytende Bremykt, da. :flisespikker:
Det ble så bra, så, med litt tålmodighet.
Kanskje jeg må få tatt noen bilder og bidra i Irmas kokebok.
Irma sa for siden:
Ja gjør det! :hyper:
Jeg hadde ingen tro på på flytende-smør-i-paideig-prosjektet ditt. Imponert.
Katinka sa for siden:
Altså. Tålmodigheta dreide seg om å vente på at margarinkleppen skulle få romtemperatur. :kanikketrylle:
Oppskrift kommer!
Irma sa for siden:
Aha. :knegg:
venter
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.