Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Spørsmål om paideig

#1

Katinka sa for siden:

Kan man bruke flytende smør når man lager paideig?


#2

Fruktflua sa for siden:

Nei, vet du, det tror jeg ikke er så lurt. Men det pleier å stå på pakningen om den er egnet til baking eller ei.


#3

Gaia sa for siden:

Det ville jeg ikke gjort, da blir paideigen fort litt vel løs i fisken.


#4

Katinka sa for siden:

Tenkte jeg skulle ta en "me har juksa litt"-variant. :)

:venterpåatmargarinenfårromtemperatur:


#5

Dixie Diner sa for siden:

Finnes det flytende smør da? :kverulere litt: :p


#6

Marge sa for siden:

Nei, det kan du ikke.


#7

Katinka sa for siden:

Flytende Bremykt, da. :flisespikker:

Det ble så bra, så, med litt tålmodighet.
Kanskje jeg må få tatt noen bilder og bidra i Irmas kokebok.


#8

Irma sa for siden:

Ja gjør det! :hyper:

Jeg hadde ingen tro på på flytende-smør-i-paideig-prosjektet ditt. Imponert.


#9

Katinka sa for siden:

Altså. Tålmodigheta dreide seg om å vente på at margarinkleppen skulle få romtemperatur. :kanikketrylle:

Oppskrift kommer!


#10

Irma sa for siden:

Aha. :knegg:

venter


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.