Det kom tre skikkelig kule, gule dingser i kassen fra Kolonihagen. Ifølge infoskrivet var dette "planetsquash" som kan brukes på samme måte som vanlig squash, men stort sett det eneste vi gjør med vanlig squash er å steke dem i småbiter og blande i kjøttsausen, og kanskje det ville være litt synd å bare gjøre dette med disse også. Kan de hel-bakes i ovn, for eksempel? Fylles med noe først, kanskje? :vetikke:
Umiddelbart tenker jeg "sjonglere!". Nå lover jeg å slutte med å flåsekræsje tråder, og heller få ut fingrene på de foilene jeg har skjøvet foran meg i en uke. :svosj:
Flåsekræsjing liker vi, hallo! Men til saken: Jeg har fylt squash med en blanding av squashinnmat, loffsmuler, parmesan, olivenolje, hvitløk og basilikum med ganske godt hell før. Bruk mye parmesan og klem fuktigheten godt ut av squashestoffet. Og ovnsbak til de er møre tvers igjennom og gylne oppå.
Takk for tipset, Tinetoff. :) Jeg skar toppen av dem, hulte dem ut og kjørte innmaten i foodprocessor med litt smør og en bit cheddar og krydder, og fylte dette tilbake i de hule squashene. Glemte å ha i strøkavringen jeg hadde funnet frem, så jeg drysset en del av dette oppå i stedet. De stod i ovnen i 20-30 minutter på mellom 200 og 250 grader, og alle syntes det var veldig godt. :nam:
Hørtes aldeles utmerket ut! Jeg har også blandet stekt sopp og kokt grov ris inn i fyllet. Bacon- eller skinkebiter har aldri skadet noen, spinat kan blandes i osv osv.