Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Venstre

#1

tutta sa for siden:

Hentet fra Venstes program:

"Alternative behandlingsformer utgjør en viktig del av helsetilbudet for mange. Forskning må i større grad gi svar på hvilke naturlige og rimelige behandlingsformer som effektivt kan tas i bruk gjennom egenbehandling. Venstre vil øke samarbeidet mellom primærhelsetjenesten og de alternative behandlingsformene."

Som Venstre velger har du fått med deg dette??;)


#2

Bluen sa for siden:

:confused:


#3

~TM~ sa for siden:

Alternative behandlingsformer kan være så mangt. Det er et godt stykke mellom f.eks. akupunktur og MærtaBærtas engleskole.


#4

tutta sa for siden:

Klart det er mange behandlingsformer og ja det er et stort sprik mellom de. Akupunktur er blitt legitimt i det norske helsemarkedet,men fortsatt er det kun en "ren" akupunktur som jobber i det norske helsevesenet.
Med "ren" mener jeg en som er kun utdannet akupunktør,ikke har ekstra kurs som jordmor etc.


#5

torsk sa for siden:

Nei, jeg har ikke fått med meg dette, men så er det jo tross alt bare noen få linjer som er ganske runde i kantene. Det er jo vanskelig å si seg uenig i at man bør finne ut hva som gir effekt, og man unngår elegant å si hva man skal gjøre hvis forskningsresultat viser ingen målbar effekt. Jeg reagerer ikke noe særlig på disse linjene, til tross for at jeg generelt er veldig skeptisk til alternative behandlingsformer. Det eneste måtte være at utsagnet om at man vil øke samarbeidet ikke nevner noe forbehold om dokumentert effekt, men "samarbeid" kan jo bety så mangt.


#6

Fadese sa for siden:

Jeg er riktignok ikke venstrevelger, men personlig ville jeg ikke latt være å stemme på "mitt parti" sjøl om jeg ikke var enig i en slik detalj. Jeg tenker ikke at dette nødvendigvis vil medføre revolusjonerende endringer i dagens medisin.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.