Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mine erfaringer med OTH og Bugaboo så langt ...

#1

MissS sa for siden:

Nå har jeg hatt Bugaboo i noen måneder og har utelukkende brukt den siden den kom i hus. Den splitter nye OTH'en har støvet ned i mellomtiden. Jeg var så fornøyd med Buggisen at jeg også solgte den lekre OTH bagen i brunt. Det er pluss og minus med begge vognene. Jeg elsker Bugabooen av utseende. Den er så lekker, ren og klassisk og den har mange fine trekk å velge mellom. Personlig liker jeg ikke fleecetrekket, men har to av canvastrekkene å velge mellom. Bagen er stor og lun og lokket gjør at den ser veldig ren ut i trekkene (om man kan si det sånn). Ulempene er:

*det er vanskelig å komme til i handlekurven med bagen på
*det er vanskelig å legge ned babyen med bumperbaren på. Jeg vet jeg kan ta den av å legge den i kurven, men jeg synes vogna er penest når den er på.
*regntrekket er pent på, men det blir veldig tett i vogna. Skulle ønske den hadde lufting på sidene i tillegg til toppen. Den er et herk å ta av og på, og den skulle vært noen cm lengere så hadde den passet perfekt. Nå føles det som om den er noen cm for kort til å få dekke hele bagen.
*det irriterer meg at understellet ikke kommer i låst stilling når jeg tar av bagen. Stelleveska er noen ganger tyngre enn understellet og dermed klapper hele greiene sammen.
*de små hjulene foran setter seg fast i trikkeskinnene og brosteinene, og babyen ristes skikkelig.
*Man må ha to hender på styret ellers blir den tung å trille. Ikke så lett når man skal trille og holde en vilter treåring samtidig.

OTHen på sin side er lettere å trille og den snur på en femøring. Jeg kan tenke meg at den er bedre på vinterføre til tross for at Buggisen har vinterhjul. Jeg liker ikke å trille Buggisen med låste hjul. 07 bagen har kommet med mange fine endringer.

Men...
*Den kan være litt vinglete når man skal over kanter og kun løfter på det ene hjulet foran.
*Bagen er bred, men liten spesielt når man må bruke vinterpose i. En liten ulempe for oss med sommerbarn. Jeg er ikke klar for å legge babyen i sportsdelen vendt fra meg på en stund.
*Kjekt med nytt regntrekk til 07 modellen, men hvorfor kunne ikke åpningen gått andre veien? Så kunne man ha hatt luka åpen til tross for litt regn som med regntrekket til Bugabooen.
*OTHen blir lang sammenlagt og har litt skarpe kanter på forbrettet, men betydelig bedre nå med 07 modellen.
*Rammen får lett riper.

Jeg gleder meg til å ta i bruk sportsdelen til Bugabooen. Det er en fordel at jeg kan ha babyen mot meg når han eller jeg vil, og da blir det lettere å komme til i kurven under. Men i mellomtiden har jeg begynt å savne bagen min så mye at jeg faktisk kjøpte en ny i dag. Så nå står det en splitter ny brun OTH bag og venter på å bli brukt!


#2

Agent Scully sa for siden:

Det hun sa.

Og i tillegg: jeg har bare brukt sportsdelen til OTHen - og jeg elsker trillekomforten. Jeg må ha en hånd til iPoden og da er det genialt med en vogn som kun krever en pekefinger så lenge underlaget heller bittelitt nedover, og som fint kan puffes med en hånd. Selv om guttungen sitter bedre i buggisen så bruker jeg den nå nesten aldri, med mindre vi skal reise. (Og da har vi zappen, så ...) Minuset med OTHen iforhold til andre 3-hjulinger er som før at den ikke kan legges flatt, at babybenene ikke kan heves og at den ikke har håndbrems (ikke et stort minus da)

Og frog'en er bedre en cameleon'en. Hvis man har en veldig høy mann, så kan det by på problem at den ikke kan regulere høyden på håndtaket, men nettopp dette gjør at den holder seg mye mer stabil og ikke trekker til en av sidene. Håndbremsen på buggisene er heller ikke helt strålende, jeg har hatt store problem med bremsene på buss når jeg må frem å kjøpe billett ...


#3

Isa sa for siden:

Det med vogner er jammen meg ikke lett. Jeg synes Bugaboo er opp mot den perfekte vogn, men den har absolutt minussider ja. Enig i mye av det du sier.

Jeg er helt i villrede nå ang vogner. Har en 4 år gammel Easywalker Classic, som jeg egentlig er forelska i, en Bugaboo og har akkurat solgt en Easywalker Sky.

Og nå funderer jeg faktisk på å selge Buggisen og bare ha den gode gamle Easywalkeren. Snuppa sitter sinnsykt godt i den (i motsetning til Easywalker Sky), den er lett, enkel og jeg kan bruke den i skog, mark og snø.

Men så er jeg jo glad i Buggisen og. Og jeg kan forsåvidt ha 2 vogner, men men...

Ikke meningen å kuppe tråden, jeg blir bare ikke enig med meg selv...


#4

Pastill sa for siden:

Jeg har solgt OTH'en vi har hatt i tre år nå. Er superfornøyd med den og ville kjøpt den samme på nytt pga jeg syntes den har utrolig gode trilleegenskaper, noe jeg vektlegger mer enn design og bagstr. Babyen får man med seg uansett. :fnise:

Etter tre års bruk så var fotbrettet ripete, men ellers så hadde vogna holdt seg veldig pen. Ikke noe falmet trekk og alt fungrerte som det skulle.


#5

MissS sa for siden:

Helt i orden, Marikken. Jeg skjønner tankene dine, har det på akkurat samme måte selv. :knegg: Jeg ble hodestups forelsket i Buggisen, men små irritasjonsmoment kommer for en dag. Jeg tror nok vognene utfyller hverandre veldig godt så jeg kommer til å beholde begge til han blir litt større. :)


#6

Nessie sa for siden:

Må ikke skrive noe ille om OTH, nå som jeg nettopp har kjøpt! :sjokk:

;)

Jeg er spent på det å ha trehjuling, for det har jeg ikke hatt før.. og har vært litt skeptisk til. Med tanke på stødigheten.

Jeg har titta på bagene, og ser jo at de er mindre enn den jeg har fra før - men vi får jo et vinterbarn - og går MOT sommer, så da er det greiere - håper jeg :sparke:

Så nå mangler jeg bag!

Lyst på brun..eller sånn "eplegrønn" :D


#7

MissS sa for siden:

guniss: jeg har ikke mye negativt om OTH. Jeg har min fjerde OTH vogn nå, det burde si litt ;)

P.s De har en eplegrønn bag på Bebito nå :hyper:


#8

Ingrid-lille sa for siden:

Hva gjør egentlig jeg innom en tråd som dette? :undrer:


#9

Avatar sa for siden:

Det, i tillegg til babyavatar. Noe du vil fortelle oss? :paranoid:


#10

Ingrid-lille sa for siden:

Jeg er nok veldig mentalt klar for flere barn ja, men jeg skal jo gifte meg før vi setter igang. :dulte:


#11

Aminta sa for siden:

Jeg triller alltid Cameleonen med en hånd.
Den setter seg heller ikke fast i verken trikkeskinner eller brostener, og risting med den fjæringen? (har du stilt inn riktig?)
Er faktisk ikke enig i en eneste av "ulempene" dine.
Jeg kommer ikke på en eneste ting som irriterer meg med Cam. jeg, og den er noen år gammel nå.
Eller kanskje at man må vedlikeholde den hver 3. mnd.. (det hender nok at det går litt lenger tid mellom hver gang)

OTH skal jeg aldri ha igjen.


#12

Isa sa for siden:

Ikke en eneste en?


#13

MissS sa for siden:

Ingridlille: :hyper: Gifte seg kan man gjøre etterpå :nemlig:

Man kan trille med en hånd, men det er ganske mye tyngere enn med OTHen. Fjæringene er riktig innstilt. Babyen er ikke 6 kg ennå. ;) Vogna er ikke tre mnd ennå så det kan ikke dreie seg om vedlikehold heller.


#14

Aminta sa for siden:

Nei.
Som jeg sa.


#15

Aminta sa for siden:

Jeg mente ikke at vedlikeholdet hjelper på trillingen hvis du synes den er tung (men hvis man foreks. ikke har stilt inn fjæringen riktig så kan nok det hjelpe, hvis det var tilfelle).
Men jeg synes heller den er veldig lett, og mye bedre å trille enn OTH (som jeg har kastet ut).


#16

Agent Scully sa for siden:

Vi tar buggisen ned i kjelleren nå - der skal den få bli årgangsbuggis i påvente av en evt. nestemann.


#17

Pepper Lemon sa for siden:

Sidespor, men må slenge inn en kommentar. Jeg har kalesjen (?) oppe mens jeg triller OTH-en, og legger ipoden nedi der. Da ligger den støtt og godt. Guttungen hører også på iPod til tider (særlig Karius og Baktus), og da også slenger jeg iPoden oppi kalesjen, og han klarer ikke dra den løs. Det meste han klarer er å nappe ut ledningen. Og det er jo ingen krise. Så vet du det, selv om du egentlig ikke lurte. :nemlig:


#18

Nessie sa for siden:

Har en plan om å kjøpe brukt ;)
Om du ser DET, rop ut!


#19

Pastill sa for siden:

Guniss: Du burde prøve få tak i en 2007modell.


#20

Nessie sa for siden:

Bag ja?
Jeg skal se litt utover høsten ;)


#21

Pastill sa for siden:

Mener bag ja. Den er ganske mye finere enn de som var i 2006.. og alle årene før (den var uforandret i mange år).


#22

Tøtto sa for siden:

Jeg er veldig enig med deg ang buggisen. Når man har en oth i tillegg merker man godt hvor mye bedre den er å trille. Jeg solgte bugabooen min siden jeg hadde oth, men nå kjenner jeg at jeg angrer litt, for til tross for at den har en del ulemper så er den jo vendbar, noe som teller en del synes jeg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.