Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dine aller beste råd om tilberedning av lammelår.

#1

Guava sa for siden:

....


#2

DM sa for siden:

Jeg har ikke noen bedre tips enn det du gjør. Synes det blir veldig godt.


#3

Nenne sa for siden:

Det blir veldig godt med litt rødvin i sausen til lam synes jeg. Ellers gjør jeg stort sett som deg.


#4

DM sa for siden:

Kjøper du granskuddgele i butikken? Har aldri hørt om det før? Hvordan smaker det da? Har de tilsatt søtningsstoff?


#5

Polyanna sa for siden:

Jeg liker å lage lam over en form med rotgrønnsaker, som står i litt rødvin, kraft, salt, pepper, sjalottløk og hvitløk under steika. Lettvint er det også, etter at kuttingen er gjort. Og så er sausen så godt som ferdig etterpå. :nam:


#6

amylin sa for siden:

Mmm, lammelår er godt. Lager det som deg, men bruker å lage en rødvinssaus, jeg også.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.