Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tips til å sette opp hår

#1

Kaz sa for siden:

Jeg skal i bryllup neste helg, og hun som skulle hjelpe meg og sette opp håret ga beskjed i dag om at hun ikke kunne likevel. Det er vanskelig å finne en frisør som har ledig tid så tett innpå datoen, så nå funderer jeg på om jeg skal prøve meg selv, eventuelt spørre en venninne.

Jeg tenkte i utgangspunktet å ha det veldig enkelt, type svinekam eller noe sånt. Har skulderlangt hår og tung lugg. Hva slags "utstyr" trenger jeg? Må jeg rulle det først? Hva slags produkter trenger jeg? :skikkelig uerfaren:


#2

Benzo sa for siden:

Her er det noe, trykk på de ulike bildene for å se teknikken. :)


#3

Carpe Diem sa for siden:

Svinekam er jo flott!
Da trenger du mange slike små lusespenner...Det kan være ok å rulle opp håret først...da blir det mere fylde i det...men trengs ikke. Det som er lurt er å ikke ha helt nyvasket hår...gjerne vasket dagen før...:ja:

På bildet "Mimosa" i linken til Benzo ser du fremgangsmåten. Det er ikke vanskelig, men lurt å øve noen ganger først ;)

Lykke til!

Ps: husk å spikre håret med hårspray etterpå! :D


#4

Pamina sa for siden:

Hvis du har glatt hår er det lurt å bruke en saltvannsspray i før du begynner å sette opp, da blir det litt tråere, og sitter bedre.

Masse lus, ikke vanlige spenner, men de som ser ut som u-er, og spray til å spikre til slutt.

Øv deg et par ganger før helgen, så sitter teknikken, i stedetfor å rulle opp, kan du tuppere, da sitter det gjerne godt, og du får masse volum.

På Accessorize har de masse fin hårpynt du kan pynte svinekammen med, perler og andre søte ting. Ta deg en titt her.

Lykke til!


#5

Kaprifol sa for siden:

Jeg vet ikke om det er et bra tips for deg, men jeg pleier å passe på at håret vaskes kvelden før eller dagen før slik at det ikke blir så fryktelig glatt. Jeg tar skum i håret i tillegg for å få mer "trått" hår. Det er også veldig viktig å ha spray i huset, hvis du ikke bruker det så ofte kan du kjøpe en liten flaske du kan ta med i veska i tilfelle nødvendige reparasjoner selve dagen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.