Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bedring i sikte?

#1

Bobbelur sa for siden:

Når man har vært på AiR så skal en eller annen av de folka i teamledelsen ringe oss opp etter en stund for å høre hvordan livet er. Er vi i jobb? Trener vi? Har vi gjort noe med de andre tingene? I det hele tatt - en slags brukerundersøkelse foretatt pr tlf og i henhold til hvem vi er og hvilke utfordringer vi har/har hatt.

Min telefon kom i dag. Det ble en fruktbar samtale også, for jeg fikk bekreftet at jeg har grunn til å være fornøyd med fysisk aktivitet, jeg har grunn til å være fornøyd med kontakten jeg har med NAV og at små skritt i retning av bedre helse er skritt i riktig retning. Konsulenten som ringte meg syntes også det var godt å høre at jeg har noen som passer på at jeg trener.
Samtidig understreket hun at den gode konsulenten jeg har på NAV ikke bare er god fordi hun er slikt et hyggelig menneske, men også er god fordi jeg er den jeg er. Jeg leter opp løsninger og gir uttrykk for at jeg vil videre, jeg vil bli bedre og jeg er proaktiv, samtidig som jeg er positiv og blid i møtet med mennesker.

Jeg har ikke tenkt på det slik. Det var en fin liten vekker for meg, men det kan nok stemme. Det er sjelden jeg møter surhet og vranghet og motvilje når jeg har behov for hjelp. Når jeg bare klarer å spørre om hjelp og finner ut hvor jeg skal spørre, så møtes jeg som oftest av velvilje og evne til problemløsning. :jupp:

Det at jeg kan være fornøyd med treningsinnsatsen min var også godt å høre. Jeg vil gjerne bli flinkere, sterkere, slankere, flottere, bli mykere og ha en mer tøyelig kropp, ha bedre kondisjon og whatnot.
Foreløpig driter jeg i slankere og flottere. Jeg vil ha en kropp som funker goddammit! Jeg vil ha et hode som funker!
Siden jeg vet at veien dit går gjennom fysisk aktivitet og ro i passe balanse, så prøver jeg å like trening. Og jeg får det til! :knegg: Sist fredag var jeg innom det 'nye' treningssenteret og fikk satt opp apparatprogram. Han la på dritmasse vekt - og jeg tok i. Etterpå fikk jeg skryt for å både være sterk og ha treningsvilje. :kry: Det jeg liker ved akkurat den treningen er at jeg kunne gå hele lørdag og søndag og klage over støle muskler. :D Jeg skulle kjøre samme programmet i dag etter en runde 4x4, men det ble litt for mye. Jeg skippet en runde mageløft og to runder med et annet apparat.

Jeg vet at akkurat i dag så gjorde jeg så mye som jeg klarte. Det blir bedre på onsdag for da starter jeg ikke med 4x4.
Kroppen blir bedre. Jeg tror det går fortere enn med hodet, det er bare det at jeg skulle så gjerne ha klart å gjøre mer. Vært flinkere husmor, sydd mer, trent mer med Odin, lest mer, gjort mer i hagen... men jeg får det ikke til, og det frustrerer meg. Det jeg passer på er at Odin får det han trenger. Jeg håper resten kommer.


#2

tink sa for siden:

Så lenge skrittene går i rett retning er det all grunn til å fortsette. 7-milsstegene kan noen andre ta, da er det ikke alltid så lett å vite retningen.

Skjønner godt at du vil ha tilbake et fungerende hode. Men dersom du har hatt det før, så kan du finne det igjen. :erfart:


#3

Olvina sa for siden:

Det går i riktig retning. Hold fast på den tanken. :nemlig:


#4

trøtt sa for siden:

Du er på god vei og akkurat nå tror jeg du skal være glad for alle fremskritt. Det tar tid, men du kommer dit.


#5

Magnolia sa for siden:

Ikke tenk på alt du ikke får gjort, fokuser på det som du oppnår. :klem:


#6

LilleLeo sa for siden:

De andre sa det så bra at jeg bare føyer meg inn i rekken. :trøtt: :klemmer:


#7

scilla sa for siden:

Små skritt er lurt! Og for en fin tilbakemelding du fikk, den må du gjemme på.


#8

Bobbelur sa for siden:

Fokus for dagen: Tur med Odin og besøkstispa. Done. Zumba i kveld. Stryke litt duker mens jeg ser på ett-eller-annet på tv.
Jeg er fornøyd om jeg får gjort det.


#9

Bobbelur sa for siden:

Middag har jeg glemt. Hm. Får se om jeg kommer på noe lurt der.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.