Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken høst/vinterdress er best for 3-5-åringer?

Hvilken dress er best?

  • Ticket to Heaven
    12 stemmer
  • Helly Hansen
    8 stemmer
  • ReimaTec
    16 stemmer
  • Lindex
    1 stemmer
  • Troll
    12 stemmer
  • Reflex
    2 stemmer
  • H&M
    0 stemmer
  • P o P
    0 stemmer
  • Coop Friends
    0 stemmer
  • Annen (spesifisér i tråden)
    7 stemmer
#1

Bequita sa for siden:

Vintersesongen står for døren, i denne delen av landet betyr det sjelden ekstreme temperaturer og voldsomme snømengder, men det kan være surt og bart. De ulike testene i diverse blader synes jeg fokuserer altfor mye på slitestyrke og vanntetthet, hva med brukervennlighet og komfort? Hvilken dress er best når det gjelder barnas komfort og slitestyrke? Vi har brukt ReimeTec et par år, men de går det fort hull på når det ikke er snø.

Hvilken dress er best?


#2

Left sa for siden:

Jeg sverger til Ticket To Heaven pga slitestyrke, samt god bevegelighet osv.


#3

Erica sa for siden:

Vi har veldig god erfaring med helly hansen sin hellytech dress. Den er mye mer slitesterk enn f.eks reima. Den er god og varm, vanntett, lett å kle på, og sitter godt på (har god fasong).

Ellers så har vi brukt mye reima, men har fått rifter et par ganger, og det er ergerlig. Polarn har vi brukt i todelt, de er også slitesterke og varme, men litt mer krøkkete for barnet å kle på seg selv syns jeg.


#4

Lisa sa for siden:

Forrige sesong prøvde vi Ticket to Heaven og var veldig fornøyd, blir nok det i år også. Troll er for tungvindt for lillemor å ha på selv og Reima Tec blir våt eller det blir hull som du sier (på babyshop sa de vel mer eller mindre at Reima Tec er mest egnet til mer snøføre og ikke den type vintere som vi nå ser ut til å ha fått i Oslo).


#5

Angelique sa for siden:

Jeg har brukt Reima Tec på Oliver frem til forrige sesong
Da kjøpte jeg først den vanlige Trol dressen, men den nektet Oliver plent å bruke
To grunner til det, den ene var at den vat vanskelig å kle på selv, den andre var at den "hang" igjen på han når han lekte (vanskelig å forklare)

Kjøpte den nye Troll dressen,Rampetroll
Den har ullfleecen inni dressen med et tynt for utenpå den
Da er det mye enklere å kle på seg selv, og den henger ikke i klærne han har under
Han elsker dressen sin.
Stoffet i denne fra midjen og ned virker veldig grovt og slitesterkt
Han brukte den fra jul og ut sesongen i fjor, og den er like fin

Har også kjøpt Ticket høst vår dress

Syntes stoffet i de to sistnevnte virker grovere og sterkere enn i Reima Tec


#6

Albertine sa for siden:

Vi er fornøyde med Legodressen til frøkna vi.


#7

Bokormen sa for siden:

Jeg er litt fristet til å si Troll til treåringer, Ticket til femåringer. Ticket er veldig bra, men på små barn kan de bli litt klumpete synes jeg. Vi hadde Troll til datteren vår den vinteren hun var 2 - 2 1/2, og hun hadde på seg dressen i to omganger, først ulldress, så parkdress.


#8

bloma sa for siden:

Har kjøpt denne for denne sesongen - og er storfornøyd etter noen prøverunder hjemme. Men, den er stor i størrelsen! Har hatt Troll tidligere, og var veldig fornøyd med den også.
Men er strålende fornøyd med å ha kun en dress å kle på til vinteren (fast for), og så er det jo et lite pluss at den faktisk er veldig fin å se på.
Har helbrun.


#9

Bayone sa for siden:

Samme her :jupp:Til begge to. Kjøpte den orginale Troll-dressen vi også men byttet ut til prinesse-/rampetroll etter kort tid og har vært kjempefornøyd med den. Helt super derss og virker slitesterk :jupp:


#10

Pebbles sa for siden:

Jeg er fantastisk fornøyd med Trolldressene.

Elsker at den er foret med et tynt lag ren ull istedetfor tykt for av noe annet fyllstoff.

Lett å bevege seg i og god &varm.


#11

Karamell sa for siden:

Vi har kjøpt Reimatec, men hadde jeg ikke fått den på tilbud så hadde det blitt Ticket.


#12

Left sa for siden:

Lillebror har helbrun med turkis fòr og storebror har marineblå. Storfornøyd. I tillegg kjøpte vi en brukt T2H dress i fjor vinter som vi skulle ha i tillegg til ReimaTec dressen hans, men byttet fort ut den med ekstradressen ja, for den var mye bedre. Og den var da brukt av et barn en sesong, i tillegg til at Krølle har brukt den nesten en sesong nå, og lillebror kan fint arve den. Omtrent like fin enda. :riktig:


#13

Michayla sa for siden:

Jeg er veldig fornøyd med Bjørn Dælie dressen til guttene.
Minsten arver den til mellomste i vinter.
Den er god og varm, fått mye skryt i barnehagen. Vind og vannavisende.

I år skal jeg prøve T2H, brukt og ny.

Ellers er jeg fornøyd med Claire, og Beaver Nylon og Reflex dresser.


#14

emm sa for siden:

Vi har sverget til ReimaTec og vært fornøyde. I fjor fikk storesøster sin første Ticketdress, og den var mye mer slitesterk, særlig slik de leker i hennes alder. Så i år får begge to Ticketdresser. Det jeg liker med ReimaTec til de små er polstringen i baken og ballongfasongen. Men jeg er ikke i tvil om at begge disse merkene er gode dresser, og akk så dyre. (Lett å få solgt brukt da;) )


#15

Bequita sa for siden:

Ser ut til at vi må teste Ticket i år, ja. :nikker:


#16

Slettet bruker sa for siden:

Reima Buller&Bång. Slitesterk som bare det, og varm nok. Den er ikke vanntett, så på regnværsdager/slapsedager trekker vi regntøy utenpå.


#17

amylin sa for siden:

Vi bruker HH sine dresser og er veldig fornøyde.


#18

-ea- sa for siden:

Pip har bare hatt Reima tec-dresser, men jeg vurderer å skifte til noe annet i år.


#19

Blånn sa for siden:

Vi har stort sett alltid hatt ganske rimlige dresser. I fjor hadde knøtt en fra en sportsbutikk og jeg aner ikke merke. I år har jeg kjøpt KapAhl til de to minste guttene våre. Lillemann hadde den i fjor og var aldri kald eller spesielt våt. Han går i naturbarnehage og er mye ute.


#20

Nessie sa for siden:

Men Reimatec tåler mer vann enn feks Troll? :undrer:

Siden den har tecstoff hele dressen, og Troll bare fra livet og ned?


#21

Go\jenta sa for siden:

3-5 -åringer er svært aktive. Jeg ble veldig skuffet over Reima tec vinterdressene i fjor, da barna mine (4 og 7 )år slet hull i dem etter kun 3 mnd....! (De har jo ingen forsterkninger på rumpe\lår, og er derfor svært dårlig egnet på snøfattig vinter)

Opplever Trolldressene som mer slitesterke, men har valgt meg med fastfor.

Skulle jeg valgt meg ny Reimatec dress til de største igjen, ville jeg valgt jakke (Den er super!) og bukse, og brukt foret regnbukse med ull under på slapsete grus- dager, og spart Reima-tec buksen til snøen kom ordentlig.


#22

Snuppa sa for siden:

Har brukt troll classic i alle år nå. Kjempefornøyd med den. Har også hatt reima ved siden av, men synes den ser slitt ut etter kort tids bruk. Kommer til å kjøpe en ticket til å ha ved siden av Troll i år. Minsta har troll og reima.


#23

Bequita sa for siden:

Jeg hadde tenkt å se på flere dresser, men da jeg så denne fra Molo, ble det love at first sight og dermed var årets dress i boks, gitt. Fant bare bilde av babyvarianten, men de har dem opp til str 116 i hvertfall. Den er herlig!


#24

Snuppa sa for siden:

Ja søren heller... jeg har såååå lyst på den regnbuedressen til molo, men finner ingen som har den inne i 110/116. Skrik ut om noen tilfeldigvis ser den.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.