Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Paris

#1

Señora sa for siden:

Anbefal meg et hotell i Paris, sentralt, flott for kjærestetur, romantikk og shopping. Jeg ønsker et rent, ok hotell til en grei penge.


#2

scilla sa for siden:

Kan anbefale La Villa i bydelen St. Germain. Har også bodd på et hotell som heter Bel Ami i samme bydel som er av den dyrere sorten, men veldig bra. God tur til Paris - min yndlingskjærsteogshoppingby !


#3

Fruktflua sa for siden:

Når drar dere?

Mannen og jeg fabulerer også om en Paristur den første helgen i november. Har lyst, penger og alt det der, men barnepika er ikke helt i boks enda.

Skulle egentlig til Barcelona, men vi kan bare være vekk fra fredag til søndag, så da kan vi ikke bruke så lang tid på frem og hjemkomst.

Om det blir noe av, så skal vi bo på B.W. BERCY RIVE GAUCHE Hotel. Det har vi fått anbefalt av noen vi kjenner godt og som er ganske drevne på turer til Paris. ;)


#4

Señora sa for siden:

Flua, jeg aner ikke helt, men muligens andre helgen i november. Må ha barnevakt først.

Skal sjekke ut hotellene dere anbefaler.


#5

Miss Norway sa for siden:

Hotel Esmeralda er et rimelig hotell med fantastisk beliggenhet rett ved Seinen og enkelte av rommene har utsikt mot Notre Dame. Jeg bodde der i min ungdom - det er helt UTROLIG sjarmerende. Men enkelt, det er det. Veldig enkelt.

Det er nevnt her, ser jeg.


#6

Fruktflua sa for siden:

Den linken var forøvrig veldig nyttig. ;)


#7

Azi sa for siden:

Vi har kun vært på Santa Fe hotell i 9 dager. Anbefales med barn da! ;)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.