Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Middagsretter uten løk

#1

Fadese sa for siden:

Det virker dessverre som om Knerten får magesmerter når jeg spiser hvitløk. Ergo tør jeg heller ikke spise vanlig løk, i frykt for at også det medfører mageknip.
Problemet er bare at vi vanligvis bruker løk i det aller meste vi lager, så jeg blir helt hjelpesløs når jeg skal lage middag for tida.
I dag blir det noe så kjedelig som makaroni- og skinkegrateng. Ellers har jeg laget tomatsuppe, grøt, spagetti med tomatsaus, pasta carbonara, kjøttboller, torsk og laks i det siste. Andre tips mottak med stor takk!


#2

Bokormen sa for siden:

Jeg ville prøvd å spise noe med løk i, for å se om det blri en reaksjon eller ei. Hvitløk og løk er jo ikke det samme. Løk er jo helt essensielt i mat. :)


#3

Harriet Vane sa for siden:

Lag mat som du pleier og dropp løken. erstatt med diverse grønnsaker og urter.


#4

Fadese sa for siden:

Jeg prøver, men jeg det er så mye jeg ikke synes egner seg uten løk eller hvitløk ...


#5

Vimsen sa for siden:

Kan du erstatte med purre?


#6

malena sa for siden:

Jeg trodde de fleste spedbarn (som ammes) reagerer når mor spiser løk? Mine har i alle fall reagert ganske kraftig på det de gangene jeg har prøvd.


#7

Bokormen sa for siden:

Begge mine tålte og tåler løk. Noe jeg er veldig glad for. :) Jeg orket aldri dille med å unngå ting de kanskje kunne reagere på.

For ordens skyld: hadde babyene fått vondt i magen, ville jeg selvsagt droppet løk, melk eller hva det nå var.


#8

Fadese sa for siden:

Lillemor reagerte kun på rå løk. Ikke hvitløk og heller ikke stekt løk. Jeg har lyst til å teste om han tåler stekt løk, men er så redd for å forårsake magesmerter til det lille nurket mitt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.