Det virker dessverre som om Knerten får magesmerter når jeg spiser hvitløk. Ergo tør jeg heller ikke spise vanlig løk, i frykt for at også det medfører mageknip.
Problemet er bare at vi vanligvis bruker løk i det aller meste vi lager, så jeg blir helt hjelpesløs når jeg skal lage middag for tida.
I dag blir det noe så kjedelig som makaroni- og skinkegrateng. Ellers har jeg laget tomatsuppe, grøt, spagetti med tomatsaus, pasta carbonara, kjøttboller, torsk og laks i det siste. Andre tips mottak med stor takk!
Jeg ville prøvd å spise noe med løk i, for å se om det blri en reaksjon eller ei. Hvitløk og løk er jo ikke det samme. Løk er jo helt essensielt i mat. :)
Lillemor reagerte kun på rå løk. Ikke hvitløk og heller ikke stekt løk. Jeg har lyst til å teste om han tåler stekt løk, men er så redd for å forårsake magesmerter til det lille nurket mitt.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.