Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Råd ang. negler som ryker langt nede?

#1

Bergensis sa for siden:

Mine tommelfingernegler har ein irriterande tendens til å ryke langt nede. Altså det kjem ei rift på tvers av nagla og den er såpass langt nede at den ikkje lar seg klippe bort. For å unngå at eg hektar meg opp i klær og håndklær og hår og bamsar etc.etc, har eg på plaster fram til nagla er vokst såpass at rifta lar seg klippe bort. No har eg hatt plaster på i to veker. Eit par dagar til no, vil eg kunne klippe nagla så snaut at rifta blir borte. Men no har eg fått rift på den andre tommelen. Nye to-tre veker med plaster:rolleyes:

Finnes det eitt eller anna ein kan lakke på sånn at eg ikkje får desse riftene til stadighet?

Eg har byrja med b-vitamintilskot. Veit det kan hjelpe på hud, hår og negler.

Andre tips?


#2

Føniks sa for siden:

Jeg opplever det til stadighet. Jeg er ikke så opptatt av lange negler, men det er så utrolig vondt når de brekker langt inn. Det jeg gjorde var å gå på et parfymeri og kjøpe negllim. Det pensler jeg på bare akkurat der det er en rift, og da holder på riften slik at jeg slipper å måtte klippe den av før den har kommet opp et stykke.


#3

Bergensis sa for siden:

Neglelim skal eg spørje etter i måro.
Takk for tips.

Har korte negler, klipper dei eit par gonger i veka trur eg...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.