Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Eple og pære i salat

#1

Libra sa for siden:

Har fått høre at det av en eller annen grunn ikke er bra å tilsette eple og pære i salaten, men jeg har aldri fått forklaring på hvorfor dette ikke er bra. Noen som vet om det er hold i påstanden?


#2

Anonyma sa for siden:

Hæh? Det har jeg aldri hørt. Jeg bruker så og si alltid epler i salaten.


#3

MokkMokk sa for siden:

Ikke bra for hva? For salaten eller for den som skal spise den? :undrer:


#4

Inagh sa for siden:

Jeg heller har aldri hørt noe om dette.

Pære har jeg aldri brukt i salat, men eple er jo kjempegodt! Mye mulig de tenker på at om det blir puttet i for tidlig, så kan epler og pærer lett bli brune og uapetittelige, og at salaten dermed blir lite lekker?


#5

Left sa for siden:

Det tenkte faktisk jeg også - at det er årsaken? Kan ikke se for meg at man ikke skal blande frukt med grønnsaker ellers??


#6

Frantzen sa for siden:

Det var det som slo meg også.
Kan det kanskje ha noe med syren i eplene og pærene å gjøre? :vetikke:


#7

Libra sa for siden:

Som sagt jeg har aldri fått forklaring på hva som er problemet, men fått forståelsen av at det ikke bare er rent estetisk, men at kombinasjon frukt og grønnsaker skulle være uheldig å spise sånn blandet sammen. Men, når jeg ikke får noen forklaring så har jeg problemer med å godta utsagnet. Når så ingen her har hørt noe om det så avskriver jeg hele greia som tull og vas. Bruker ofte pære i salaten jeg, det blir utrolig godt. :ja:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.