Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Priser på glutenfritt i Sverige?

#1

Benzo sa for siden:

Noen som husker? Vi har handlet med for moder'n et par ganger, men husker ikke hvor mye det er å spare. Årsaken til planlagt storhandling av glutenfritt i Sverige, er gårsdagens besøk på Mega, hvor de skulle ha 69 kr for en pakke med minibaguetter. :sjokk:


#2

Carrie sa for siden:

Bortimot halv pris på mange produkter er min erfaring. Og det varier litt på hvor du handler.

Nå vet ikke jeg hvor du holder til, men jeg har vært i Charlottenberg på det nye senteret der. I matbutikken hadde de pakkepris på Sempers melblandinger til 129,- for 9 pakker. De hadde godt utvalg, men var litt utplukket for enkelte ting.

Lenger inn i Sverige er det ikke de samme tilbudene, men generelt lavere priser og godt utvalg. Avhengig av hvilken butikk man handler på så klart. På lik linje med prisforskjell på Rema og Ultra i norge.


#3

tiddelibom sa for siden:

Mener at prisnivået er mye lavere i Sverige, ja. Søsteren min har barn med cøliaki, og fortalte at mens man i Norge får støtte til kjøp av mat, så gjør man heller varene i Sverige billigere direkte i butikken.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.