Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Oppskrift på knallgod laksegryte

#1

Bayone sa for siden:

Må bare dele med dere oppskriften på en laksegryte jeg fikk på klubb en kveld. Den var bare utrolig god :nam:

4 personer.

4 laksefileter + litt røykelaks etter smak
1 løk
2 fedd hvitløk
4 ferske champignon (skrives det slik?)
1 boks hermetiske tomater (hakkede)
1 boks fløte
Dill

Stek løk, hvitløk og champignon først. Ha i laksefilet skåret i terninger + røykelaks, stek til laksen er gjennomstekt. Ha i hermetiske tomater (husk å helle av væsken) og fløte. Smak til med salt, pepper og dill.

Serveres med smørdampet brokkoli og blomkål og båndspaghetti :nam: Ett utrolig godt måltid og veldig raskt og lage :jupp:


#2

apan sa for siden:

Virket utrolig godt! Jeg abonnerer så jeg husker å lage den :knegg: .


#3

Frantzen sa for siden:

Mmmmmm! Den hørtes veldig god ut - ungene mine elsker fisk men blir litt lei av det samme hver gang :sparke:

Takk for oppskriften!


#4

Katinka sa for siden:

Notert!
Planlegger fiskemiddag i morgen, så dette var midt i blinken.


#5

Dansma sa for siden:

Høres godt ut! :nam:

Denne skal prøves ut!


#6

Noba sa for siden:

Denne skal jeg prøve også :ja:


#7

Pia sa for siden:

:dulte:


#8

Anonyma sa for siden:

Laks og tomater?? Det er første gang jeg har sett den kombinasjonen, men kanskje verdt å prøve? Har laks i fryser'n, og litt variasjon i matveien er jo ikke å forakte! Takk for oppskrift.


#9

Marge sa for siden:

Hørtes veldig godt ut, men hvordan siler jeg vekk væsken fra en boks hakkede tomater? :gruble:


#10

Magica sa for siden:

Du åpner boksen og lar lokket være på mens du tømmer av litt tyntflytende tomatsaus. :)

Denne var kjempegod, jeg laget den i går!
Hvis dere vil ha en litt tykkere gryterett kan den jevnes med noe. Men den er god slik også! Jeg hadde oppi en pakke dill, det var passe og ikke for mye.


#11

Marge sa for siden:

Thanks, tenkte at da forsvant jo all tomaten ut også... :blånn:


#12

Katinka sa for siden:

Nå er laksegryta inntatt. Nyydelig!
Bytta dill med bladpersille, det funket veldig bra. :)


#13

Azi sa for siden:

Lagte den idag. Men med ørret istedenfor. Ble faktisk godt! :)


#14

My sa for siden:

Denne prøvde jeg også ut i dag. Fikk klar beskjed av samboeren min om å bokmerke siden. :nikker:

Vi hadde bare helt finknuste tomater i skapet, så det gikk ikke an å tømme av noe som helst, så den ble litt tyntflytende, men utrolig god likevel. Ble dobbelt med hvitløk også, siden det viste seg at tomatene også inneholdt hvitløk, men desto bedre. :nam: Toåringen elsket den også. Takker og bukker for oppskrift!


#15

LilleLeo sa for siden:

Dette høres knallgodt ut!


#16

syllan sa for siden:

Hørtes supegodt ut:)


#17

Noba sa for siden:

Jeg skal lage denne i dag, men hvordan smørdamper jeg brokkoli og blomkål?

:blånn:


#18

Dixie Diner sa for siden:

Denne har jeg laget mange ganger, men istedet for tomater har jeg bare matfløte i, samt grønne erter, litt sitronsaft og eplemost. Nyydelig!


#19

Magica sa for siden:

Fikk du det til?

Mye smør - smeltes - lokk på kjelen, ha i grønnsakene, la det dampe i smøret men rist på kjelen ofte (derfor lokket). Fem minutter ca? Viktig å riste ofte ellers kan det raskt svi seg.


#20

M&amp;S sa for siden:

denne skal testes i dag :D


#21

mkj sa for siden:

Artig med google, kommer jo rett inn hit (har vel med min nett-trafikk å gjøre da)

Tenkte å prøve på denne - ish (jmf bloggpost om å begynne med laksemiddager)

Kutter ut sopp, og hiver alt oppi samme gryte, brokkolibuketter er godt i slike gryter synes jeg, og så lurer jeg på om det skal i en anelse chilli. Kan jo ikke ha noe av at det smaker mest fisk (altså jeg liker egentlig ikke fisk)



#23

LilleLeo sa for siden:

Høres godt ut, jeg har måttet lese litt igjen. :humre:


#24

Pesten sa for siden:

Nammis.


#25

Rabbit sa for siden:

Oi,her var det kanskje noe jeg kan lirke i min ikke-fiskespisende 12-åring,den oppskriften skal jammen prøves! :D


#26

Nelly sa for siden:

Denne må finnes igjen. Greit med fler enn de 3 fiskeretten som går igjen her i huset. Men litt røkt laks, hva er litt?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.