Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Penklær/festklær i Bogstadveien

#1

Pebbles sa for siden:

Tror jeg får anledning til å shoppe litt i dette området imrg.
(Kan muligens strekke det til å haste ned til Karl Johan også, men tror ikke tiden strekker til.)

Jeg skal se etter klær til bryllupsfest.
Vet ikke helt hva jeg skal ha - for jeg har en fin kjole, som jeg kanskje skal bruke - men den trenger jeg en pen bolero/cardigan til. Så skal se etter det.
Om jeg kommer over en kjole som passer (:o), så er jeg også klar for å kjøpe ny kjole.

Jeg er ikke glad i damete festklær ( dere skjønner sikkert hva jeg mener....). Når man er i frodigste laget, ser man fort tantete ut i slike klær.
Liker at snittet er enkelt, men et det har litt friske innslag. (dårlig forklart?)

Har ikke all verdens tid i morgen, så om noen har tips til butikker jeg kan peile meg inn på, så er det storartet!


#2

Bluen sa for siden:

Kanskje Noa Noa kunne være noe for deg? Jeg liker klærne godt, det er som regel duse farger og fine detaljer. De er også romslige i størrelsene. Noa Noa ligger ganske langt ned i Bogstadveien. Ellers har du jo Zara enda litt lenger ned. Er ikke så glad i den butikken selv, men de har i alle fall stort utvalg og flere ulike "avdelinger". Litt mer damete festantrekk finner du på Coast i krysset Bogstadveien/Josefines gate. Ellers har du de store kjedene nedover der - Lindex, Cubus, H&M, Voice of Europe, Vero Moda... Lykke til!


#3

daffy sa for siden:

Massimp Dutti har også mye fint, ligger i et kjellerlokale på østsiden av Bogstadveien halveis mellom T-banestoppet og Hegdehaugsveien.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.