Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Golf - haster!

#1

tinkadott sa for siden:

Vi er helt grønn på glof, men sønnen i huset (9) synes det er så gøy! Nå i ettermiddag drar vi til leilighet som vi skal være i i helga, med golfsimulator. Vi må ha eget utstyr, og lurer derfor på om vi ikke bare skal dra å kjøpe en kølle i hans str og en voksenkølle. Hva koster noe slikt??? Er det noe spesielt vi må tenke på når vi kjøper en? Og hvor får vi kjøpt slikt? Har de på sportsbutikkene eller må vi på golfbanen?


#2

Tjorven sa for siden:

Helt sikker på at dere må ha med eget utstyr. Jeg har vært i golfsimulator et par ganger, og da har jeg alltid fått låne køller.

Det koster ganske mye å kjøpe køller. Mannen min spiller golf, og jeg blir skremt over hvilket pengesluk det er. (Han må jo selvfølgelig ha fullt antrekk også, for alle mulig og umulig vær.)


#3

tinkadott sa for siden:

vi kan leie, til 100 kr. Men dette er jo en firmaleil vi har a 3 ganger i året, og tenkte at da kan vi bare kjøpe en til han, så får han spille så mye han vil uten at vi må bekymre oss for at det blir så dyrt....


#4

Maz sa for siden:

Det er jo en grunn til at det er sett med køller. Det er jo forskjellige vinkler på dem slik at de løfter ballen forskjellig og forskjellig lengde. I teorien skal du kunne gjenta den samme fulle svingen og ballens bane og lengden på slagen varierer med køllens "løft".

Om dere skal ha ett jern tror jeg det enkleste er å ha et 7 eller 8 jern. De er de enkleste å slå med.

Jeg har ikke spilt golf på 20 år, men husker jo litt....


#5

3barnsmamma sa for siden:

Dere kan låne på de fleste golfbaner...

Kanskje greit at poden går et grøntkort kurs først for å se om det er like gøy da. Golfbag med køller koster fort noen tusen.

Jeg har akkurat tatt grøntkort og synes det er kjempegøy:D


#6

Maz sa for siden:

Det var til bruk i en simulator. Trenger jo ikke grønt kort der. Selv om det jo er best å ha instruksjon i starten og ikke legge seg til dumme uvaner. Bør få etablert riktig sving så slipper en å få tatt den fra hverandre om en vil begynne å spille.


#7

tinkadott sa for siden:

i dag ble det innkjøpt sett! Han er ganske høy, og måtte ha liten damestr. Jeg kan fortsatt like lite om golf, han noe mere ;) Planen er at sambo, jeg og gutten tar grønt kort til våren, så derfor handlet vi også inn golfbok med bilder. Jeg kan ingenting, og gleder meg til å beg å lese i den.

Måtte betale 1500 for bag og 6 køller.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.