Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kan noen anbefale en god flat-tv?

#1

Mandarin sa for siden:

Til sånn ca 5-10000,-

Bruksområde: se tv og noen ganger film.
Det er så vanskelig synes jeg.


#2

torsk sa for siden:

Vi hadde en runde i denne tråden for ikke så lenge siden. Jeg er fortsatt veldig fornøyd med plasmaskjermen min som jeg anbefaler der, og kanskje Kristin kan fortelle hva hun syns om skjermen hun endte opp å kjøpe?


#3

-ea- sa for siden:

Jeg fant ut at vi har samme tv'n som torsk, bare noget større. Fikk den for to uker siden, og den er kanonbra.


#4

Juste sa for siden:

Vi kjøpte en Samsung 32" på Elprice i kveld. Den ser så langt meget bra ut, veldig klare og fine farger og meget god kontrast. Mange tilkoblingsmuligheter også, så her ser det ut som vi har gjort et godt kjøp. Billig var den og, under 6000 kr. Utrolig bittert at den har atskillig flere tilkoblingsmuligheter enn skryte-TV'en jeg kjøpte for et år siden til over 15.000 :)


#5

Che sa for siden:

Vi har en Samsung (har jo ikke peiling på modell og sånn) Den var best i test da vi kjøpte den. Lyden er dårlig, men vi har den koblet til stereoanlegget uansett, så det gjør ingenting. Kan du ikke la mannen bestemme? Så slipper du å bli så beslutningsvegret?


#6

Mandarin sa for siden:

Jo. Det var sant (kontrollfreaken kommer aldri på det alternativet).
Men det skal jeg denne gang, etter at jeg har sagt dette:

-Man sier plasma er best når vi skal se tv og filmer, men da må det være god kvalitet plasma eller så brenner logoer o.l seg fast
-Om den kan snus eller ikke er irrellevant for ikea selger sånne stativ

:knegg:
:oppsummerer en annen tråd:

Men altså, jeg må jo være med å se på designen. :rolleyes: Det synes jo mor er viktig. Kanskje far kan finne to gode alternativer også kan mor være med å velge en av de? :knegg:


#7

Isolde sa for siden:

samsung har vi veldig god erfaring med. Brukevennlig, godt bilde, grei pris. Generelt et godt kjøp.


#8

Che sa for siden:

Den vi har er kjempefin - sort pianolakk - ikke noe dikkedarier på den. Vi har den på veggen - synes foten er litt stygg :sparke:

Forøvrig så er det LCD du vil ha om bildet ikke skal brenne seg fast - ikke plasma later som jeg har peiling



#10

Isolde sa for siden:

Dette har vi. Link på bilde


#11

Hyacinth sa for siden:

Var det tråden min?

Vi endte opp med en Toshiba LCD-skjerm til ca 8-9000 kr. Jeg vet ikke modell, jo vent litt, bruksanvisningen ligger jo like her. La meg se... Det står C3000 og X3000 på den.

Vi er kjempefornøyde, men jeg synes det er merkelig at det ikke er noen fysisk av-knapp på tv-en. Den må slås av med fjernkontroll. Er dette normalt, og er det ikke brannfarlig?


#12

Che sa for siden:

Sånn er vår også. Eller, det er jo en av og på knapp på tv'en også, men den slår ikke av tv'en mer enn fjernkontrollen gjør. (altså: om vi slår av tv'en med fjernkontrollen og så trykker på av/på-knappen på tv'en, så slår den seg på igjen) Går ut fra at den slår seg helt av med fjernkontrollen også jeg optimist


#13

Maxine sa for siden:

Jeg hadde gått til en tv-butikk, spurt om råd, og sikkert kjøpt en til en vettug pris som så grei ut. Så hjelpsom er jeg..


#14

Ivrig sa for siden:

Vi ble "overtalt" av en tv-butikk selger til å kjøpe en Elfunk-tv. Fikk høre at de ble laget på samme fabrikk som JVC, med samme komponenter og av samme maskiner. Men TV'en er overhodet ikke noe god. Tror vi betalte 11.000 for 32¨, og er virkelig ikke fornøyde.
VI kommer aldri til å kjøpe Elfunk igjen


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.