Hovedsett: 5@135 kg, [email protected] kg, 9@170 kg. -> 220 kg. Boring But Big-sett: 5x10@90 kg. Chins: 8, 6, 6 reps.
Alternert med Planken: 90 seconds, 2x75 seconds.
Tid: 0:51.
2010-06-15: Benkpress, 5/3/1+
Hovedsett: 5@80 kg, 3@90 kg, 7@100 kg -> 122.5 kg. Boring But Big-sett:[email protected] kg. Begynte å føles litt slitsomt mot slutten, men har mer rom for økning ennå. Foroverbøyd stangroing: 10@60 kg, [email protected] kg, 10@65 kg, [email protected] kg, 10@70 kg. Teknikken kjennes litt bedre, stadig mer rom for økning.
Tid: 0:49. Løftemusikk: Iron Man, I Have Returned.
Litt drital økt, lite energi og trykk i kroppen. På pluss-siden begynner BBB-settene å bli mer merkbare.
2010-06-18: Press over hodet, 5/3/1+
Hovedsett: 5@55 kg, 3@60 kg, [email protected] kg -> 75 kg. BBB-sett: 5x10@35 kg. Chins: 6, 5, 4 reps. Planken: 3x75 seconds.
Tid: 0:39.
Begynner å se et mønster her med gode økter i begynnelsen av uka og dritale økter mot slutten av uka. Kan hende jeg egentlig burde gå over til tre økter i uka (som er Wendlers egen favorittvariant; hadde trodd jeg kunne komme unna med 4 økter siden jeg ikke akkurat løfter like tungt). Tar uansett en deload-uke nå og begynner på en ny syklus neste uke, så får vi se hvordan det går.
Eter litt uformelt rundt ca. vedlikeholdsnivå for tida. Har tenkt litt på at jeg burde kutte noen prosent kroppsfett, men evt. planmessig deffing får vente til vi er ferdige med å flytte.
Jeg har som smått begynt å kutte ned på matinntaket, og det ble merkbart tyngre å trene. Er interessert i å høre om hvordan du gjør planmessig deffing, jeg har surfet litt rundt, men det meste jeg har sett er ekstreme bodybuildinggreier og ikke moderat reduksjon av fettprosent som jeg er ute etter.
Kommer nok til å bli omtrent samme opplegget jeg brukte for å kutte 15 kg i fjor. Det var i hovedsak basert på en moderat/uformell begrensning i karbohydrat-inntak backet opp med rikelige mengder protein, hvilket gjør det ganske lett å havne i kaloriunderskudd uten å slite med en masse sultfølelse. I praksis:
Færre og mindre måltider med brødmat. Og ikke noe brødmat som ikke er stappa fullt av fiber.
I stedet for brødmat til frokost og lunsj: Egg (evt. omeletter), røykelaks, cottage cheese, middagsrester, whatever.
Middager består av en solid proteinkilde, samt grønnsaker. Hopper over ris og poteter osv. Blir storforbruker av broccoli.
Ikke noe snop. Farvel iskrem og øl, for en periode.
Dette funket greit mens jeg løfta i fjor vår/sommer, burde funke like greit nå.