Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Food Story


#2

daffy sa for siden:

Det så artig ut, denne tråden vil jeg abonnere på!



#4

Storm sa for siden:

Vi har abonnert på Foodstory-pakke i noen måneder nå og er utrolig fornøyde! Mannen var skeptisk da vi begynte, men han ble fra første gang helt frelst. Det skal ikke ta mer enn 30 minutter å lage retten, så er det noe som tar lengre tid så har de gjort det for oss (f.eks. marinere kjøtt og noen av sausene er ferdiglagde). Så det er fort gjort og jeg får masse credit for noe som er veldig enkelt å lage. :D

Noen av rettene vi har hatt:

Eplemarinert dåhjort, gresskar, kremet traktkantarell med selleri. Viltsaus med eple og timian.

Rød fisk og skalldyrsgryte med safran, Amandinepoteter og anisaioli.

Tandoorimarinert gjørs med mango beurre blanc, grønne grønnsaker og årets mandelpoteter.

Skal hente pakke nå snart, er spent på hva det er denne gangen. Mannen har vært og handlet en av vinene de anbefaler.


#5

Candy Darling sa for siden:

Vi har også abonnert på denne, og er veldig fornøyd. Vi hadde forrige uke, så da vet jeg hva dere får, MinaX. :p Det var godt, selv om det ikke var den aller mest spennende retten, kanskje?

Det jeg liker med den, er at den gir meg mer selvtillit på kjøkkenet. Nå har de jo fusket litt for oss med kraft og marineringer og sånn, men likevel er det halvavanserte ting som er gjort veldig enkelt. Fremgangsmåtene er så detaljerte at man må være mer kjøkkenidiot enn min venninne Scarletthaaah for ikke å få det til.

Min favoritt tror jeg var Stekt tunfisk (fy!) med blodappelsin Beûrre Blanc, lun potetsalat med paprika og artisjokk. Ved siden av fiskegryten som MinaX nevner.

Noen av siderettene har jeg plukket opp og brukt til hverdags også, f.eks. en hurtigratatoille.


#6

Fluke sa for siden:

Hva koster det?


#7

Candy Darling sa for siden:

Litt under 400,- for pakke til to personer. Jeg synes det er helt OK ift. råvarer og menyene.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.