Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Noen som har vært på Blue Star Viva Blue, Alcudia?

#1

Kristin74 sa for siden:

Fortell om hotell, beliggenhet, osv. :)

Skal dit i juni 2008 :jupp:!


#2

Señora sa for siden:

Jeg har vært på besøk der en gang. Flott stort anlegg (for stort for meg som vil bo på mindre anlegg) Et stykke fra sentrum av Alcudia, og noen få hundre meter fra stranden. Rommene er helt ok.

Middagsbuffeten var fantastisk flott.


#3

Michelle sa for siden:

Vi bodde der i fjor og var ikke så begeistret selv om det er endel positivt å si om stedet. Litt for stort og litt for mye støy.
Be om å komme i øverste etg for det høres godt når stoler og møbler flyttes eller det festes over. Og ikke ved scenen.
Vi ble litt sliten av å ligge ved bassenget da det foregikk noe hele tiden med høytalere på full guffe.
For å¨komme til stranden må du krysse hovedveien.
Ellers var det et fint anlegg og rent og pent. Du kan vaske klær der i vaskeriet noe som er bra. kvelds buffeten innendørs var utmerket. Flere gode spisesteder i nærheten.
Det kom lege der hver dag en kunne oppsøke om nødvendig.
Det lå også lengre unna sentrum enn det som stod i katalogen. Men det er lett å få tak i taxi fra hotellet og bilene der er i god stand. Buss går det også.

Håper dere får en fin ferie.


#4

Mor til 4 sa for siden:

Vi var der på vår aller første sydentur i 2001. den gang het det blue village viva. synes det var et barnevennlig og fint sted, Veldig rent og pent der. vi likte oss veldig godt der. Det stedet vi har vært aller mest fornøyd med av våres 4 sydenturer. kunne tenke oss å reise dit igjen, men da må vi ha 2 leiligheter fordi vi er så mange. så derfor har vi valgt andre steder.
Ungene var veldig godt fornøyd med underholdningen der. maten var veldig bra. og ikke så veldig langt fra den fine stranden. fine bassenger der også,
Legen som var der fikk vi også bruk for, jeg fikk lungebetennelse og ene guttungen bronkitt, legen var spansk, men hadde med seg ei som snakket Norsk. og med mine dårlige språkkunnskaper så var det veldig bra.

Håper dere får en fin ferie.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.