Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Å åpne dokumenter i forskjellige formater i word

#1

Gremli Skremli sa for siden:

Jeg har ofte problemer med at jeg får tilsendt oppgaver/stiler fra elever som er lagret i formater som jeg ikke får åpnet i word. Jeg får f.eks. beskjed om at jeg må laste ned en nyere versjon av word, noe jeg ikke kan på jobbpc'en, eller jeg blir sendt til en webside for å laste ned programvare. Er det ingen måte å konvertere slike filer på før man åpner dem?


#2

Che sa for siden:

Litt skudd i mørket dette, men når du åpner får du jo valget:lese eller lagre. Om du lagrer det, og oppgir det der (på filformat) at du vil lagre den i det wordformatet du har selv - funker ikke det da?


#3

Filifjonka sa for siden:

Kan du ikke få noen til ordne det så du har siste utgave av Word på jobb-pc, hvis du ikke har tilgang til det selv? Må da være utrolig mye greiere å ha oppdatert programvare når du stadig skal motta filer fra elevene?


#4

Sitron sa for siden:

Om det er slik at du ikke har den nyeste office og det er den de bruker, så må du be elevene om å lagre den i .doc eller som et worddokument og ikke .docx før de sender den til deg. :erfaren:


#5

him sa for siden:

Elevene kan utmerket godt lagre i et bakoverkompatibelt format. :) Det er lite du får gjort med det.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.