Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Legen min her

#1

Bobbelur sa for siden:

hun sier at jeg har nevrastini. Det er i alle fall det hun skriver i epikrisen min, og det stemmer utrolig godt på hvordan jeg har det, så da har jeg det. :nemlig:

Det er en god ting å vite at slik jeg føler meg, det er faktisk noe som har et navn og som gir meg rettigheter i systemet. Jeg kan nå litt mer fokusere på at jeg skal bli frisk siden jeg slipper å planlegge hvordan overleve en jobb jeg ikke ennå vet om jeg takler.

Og i dag skal jeg underholde drøyt 50 mennesker med fleip og fakta og holde styr på en hyggekveld. Jeg skal få dem til å le og jeg kan ikke la dem få merke at jeg står der med frysninger over hele kroppen, at jeg skjelver i magen og at jeg ikke helt er komfortabel. Dette skal jeg få til - med glans! :jupp:


#2

Pelen sa for siden:

Så godt å ha en diagnose. :klemme:

Lykke til i kveld, dette får du til!


#3

Slettet bruker sa for siden:

Diagnose er bra. Hva betyr den der for noe?


#4

Blondie sa for siden:

Veldig fint med noe å forholde seg til! Hva innebærer denne diagnosen?



#6

Maysen sa for siden:

Så godt at du har fått en diagnose. Det hjelper mye det. Så får vi krysse fingrene for et godt opplegg for deg videre.
Lykke til med hyggekvelden. Det klarer du kjempe fint:klemme:


#7

Bobbelur sa for siden:

Heilo - helt greit. Om ikke du hadde gjort det så hadde nok jeg gjort det.
Slik hun leste det opp fro meg, så var det tretthet etter psykisk anstrengelse, irritabilitet, senket effektivitet, konsentrasjonsproblemer og... så husker jeg ikke resten. Men det passet en prikk på meg.

Konferansierjobben er overstått. Det har gått bra, og jeg får masse skryt for innsatsen. :puh:


#8

Didi sa for siden:

Selvsagt klarte du det med glans :klem: Du er jo både morsom, sjarmerende og et menneske med smittende personlighet. Så hvorfor skulle du ikke gjøre suksess som konfransier?! ;) Veldig glad å lese at ting går bedre. Museskritt, lille venn, museskritt!


#9

Bobbelur sa for siden:

Nuvel, Didi.
Hadde du vært på msn litt så hadde du muligens fått høre litt av hvert annet også. Oppholdet her oppe setter i gang utrolig mange prosesser, og ikke alle er like gode...

Men takk for gode ord!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.