Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken vogn trenger jeg?

#1

Isolde sa for siden:

Jeg har nå en bebe comfort duovogn. Er ikke helt fornøyd synest den knirker og er litt ustabil. Selv om den egentlig er genial på butikker og sånt. Sportsvognen er og veldig åpen og jeg vet ikke om jeg vil flytte gutten over i den nå i vinter men han vokser ut av bagen i løpet av noen måneder.

Jeg går en del på sentere og tar den mye inn og ut av bilen da vi har lang vei fra garasjen og butikkene her ligger langt i fra hverandre. Går og en del tur på vei og skogssti.

Har kansje fått lov til å skaffe en ny vogn etter bryllupet som er om 26 dager når vi ser hvordan økonomien ser ut når vi er ferdige.

Tror ikke jeg trenger en vogn med bag igjen. den må da ihvertfall være så stor at jeg får plass til en god lang pose oppi.

Her er vognen jeg har nå:

Jeg har nå og bilsete som passer til vognen og som bare passer på bebe sine vogner. Den funksjonen blir brukt en del på småturer fordi han alltid sover i bilen. Derfor kunne det kansje vert lurt å beholdt denne vognen til han slutter å alltid sove i bilen.


#2

Isolde sa for siden:

Ingen?

da begynner jeg å resonere litt selv.

Vil ha han sittende mot meg siden han bare er 3 månder gammel nå.

Så da er OTH og TFK ihvertfall utelukket.

Simo er litt stor og tung men lun og god som sportsvogn på vinteren.

Brio sine nye er harde og smale - utelukket

teutonia har mange fine men vippestyre og vendbar sittedel.
s3 er stilig, ihvertfall microfiberstoffet de har, noen som vet om det er det stoffet på alle fashion fargene eller bare blomsterstoffet?

Såg på Emmaljunga cerox i dag, virket veldig greit med det vippestyre og god lun sittedel. 4 hjul.

3 hjul liker jeg siden det er så lett å snike seg rundt på trange steder, men 4 hjul er vel en del mer stabilt når man går ute i skogen? har nesten vippet vognen noen ganger og liker ikke det.

Buggabo har alt for små hjul for min del, og har ikke akkrat kjempelun sportsdel den heller...

hmmf.. Hjelp ?


#3

Stikka sa for siden:

Bugaboo har ihvertfall stor bag så du kan bruke den så lenge du føler at du trenger bag i vinter. Sportsdelen, med en god pose i er veldig lun. Kalesjen er veldig stor. Hjulstørrelsen er stor nok for de fleste bruksområder, men en trehjuling med store hjul passer bedre i skogen. Det finnes vinterhjul som tilleggsutstyr, men da mister man svingmuligheten.

Tre hjul er ikke alltid lettere å snike seg rundt på trange steder med. OTH sin blir veldig lang når man rygger litt. En firhjuling med svinghjul foran er enklere synes jeg.

Emmaljunga City Jet er også en fin vogn, med du liker kanskje ikke de hjulene heller?


#4

~TM~ sa for siden:

Jeg er veldig glad i min Simo Duo. Selv lillebror, som er tre måneder, men med målene 7600 g og 65 cm vil ha god plass til pose i bagen. Dessuten er sportsvogndelen ganske lun.
Emmaljunga Duovognene har også stor bag og temmelig lun sportsvogndel.


#5

Isolde sa for siden:

hmm.. tror uansett at buggaboo er alt for dyrt.

Ser forsatt litt på den ceroxen. men en emmaljunga duo hadde jo gått og. da hadde jeg fått bagen en stund til. men han er jo 3 månder så hvor mye jeg trenger å kjøpe ny bag nå vet jeg ikke.

har nesten fått lov til å kjøpe vogn nå, men kan se ut til at lånekassen har gjort en feil med fødselstipendet mitt så jeg får se hva som skjer når jeg ringer de nå kl 9. uten de 20 000 tror jeg at jeg bare må ha vogna mi..


#6

Left sa for siden:

Emmaljunga Cerox har jeg hatt, og den er seriøst BLYTUNG. Ellers er den ok, men liker ikke den kanten øverst på setet - når barnet blir litt større ser det ikke noe godt ut.
Teutonia S3 eller S4 ser fin ut.


#7

Isolde sa for siden:

Der gikk drømen om ny vogn til 3700k vekk.. Alt for tung vogn kan jeg ikke ha..

:gaah:

Alle litt dyrere babyutstyr sambo har lurt meg til å kjøpe brukt har jeg angret på i ettertid fordi de er slitt eller jeg rett og slett ikke egentlig ville ha denne men kjøpte fordi den var billig.. vil ikke gjøre det igjen.


#8

Che sa for siden:

Jeg har emmaljunga Duo Edge. Er veldig fornøyd med vogna - men da spesielt som bagvogn. Skal du kjøpe vogn som primært skal brukes til sportsvogn har jeg heller kjøpt Emmaljunga cherrox - Med stormtrekk er den kjempelun den altså.
Årsaken for dette er fordi Duo'n så bestemt ikke er en god sportsvogn. Den er tung og vanskelig å styre, egentlig. Cherrox er helt klart bedre - den er jo laget som sportsvogn!

Hadde jeg kjøpt idag har jeg enten kjøpt Cherrox eller City Jet. (Den har ikke lufthjul - noe man blir godt vant til å ha etter å ha kjørt med det)

Teutonia er nok heller ikke så dumt nei:)


#9

Dronningen sa for siden:

Vi skal ha OTH med bag fram til ungen skal sitte selv. Har bestilt en 2007 modell Teutonia Mistral. De er på tilbud nå, siden 2008 modeller er kommet.

pingpong-online.com

Fordel er bl.a. dette:

Skal ha den til ungen kan sitte forovervendt. Da skal den følge med i barnehagen.


#10

~TM~ sa for siden:

Den er vel ganske lett også?


#11

Isolde sa for siden:

jeg havna vist opp med en emmaljunga cerox den er sikkert tung men lettere å kjøre enn high treken min. tror det er noe ødelagt med understellet på den.

Betalt 3700for helt ny.


#12

Dronningen sa for siden:

Ja de skal være av de letteste av "sånn type" vogn. Så på Emmaljunga også, men de var jo kjempe tunge.


#13

Che sa for siden:

Har ei venninne som er superfornøyd med denne! - Jeg angrer som sagt på at jeg ikke kjøpte den istedetfor Duo Edge


#14

Isolde sa for siden:

Jeg er kjempefornøyd enda og. liker myggnettingen i kalesjen og styre som vippes over.

negative er den lille oppbevaringsplassen under


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.