Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jobb og trening

#1

Bobbelur sa for siden:

Altså, selv om Tåtti ikke vil ha noe trening i bloggen sin, så vil jeg. For når jeg kan skryte av meg selv med god samvittighet så må jeg jo gjøre det. Sant??
Denne uken har jeg trent hver dag minus onsdag. Det at jeg ikke fikk trent noe da tok jeg igjen med å få gjort en del andre ting som var slitsomme mentalt sett, og så trente jeg to ganger i går: Gikk fem kilometer med Odin festet i magebelte til meg, og så første time Zumba på kvelden.
I dag har jeg kjørt en runde 4x4, og merker at jo mer jeg trener, jo mer svetter jeg. Ergo tar jeg svettingen som et godt tegn. :jupp:

Jobbmessig er det kommet litt avklaring. Dialogmøte 2 med lege, NAV og sjef endte med konklusjonen om at jeg ikke skal tilbake i jobb i det firmaet mer, siden de ikke kan tilrettelegge. Da skal jeg etter hvert over på AAP ser det ut til. Legen støtter meg på det m jobb, så det ser faktisk ut til at NAV vil hjelpe meg i gang med annen type jobb.
Nå har jeg i tillegg fått en bekreftelse på at jeg får jobb i hundeskolen etter endt instruktørutdanning, og det er et pluss det også.

God dag i dag med andre ord! :jupp:


#2

Benzo sa for siden:

Zumba er kjempegøy!


#3

Magnolia sa for siden:

Gode dager liker vi! :nikker: Du er jo kjempesprek for tiden! :tilber:


#4

tink sa for siden:

Det er veldig lov å skryte av trening i egen blogg, for dere som driver med sånt.

Godt å se at du er i farta.


#5

Maysen sa for siden:

Selvsagt skal du ha lov å skryte av deg selv, og du er fantastisk flink til å trene.:tilber.
Og så bra at du får hjelp og støtte fra NAV og lege, det hjelper godt:klemme:


#6

ingling sa for siden:

Klart du skal kunne skryte av trening! Det virker også som om trening er veldig bra for deg i den situasjonen du er nå, at det gir energi og optimisme, og ingenting er bedre denn det. Jeg har skjønt at Zumba er noe jeg burde prøve. :) Ha en flott dag videre!


#7

Heilo sa for siden:

:heia:


#8

Bille sa for siden:

Wow! Hver dag! :dåne: Heier på deg! Superbra.


#9

scilla sa for siden:

Dette var hyggelig lesing! Og jeg har også Zumbet meg i dag - kjempegøy.


#10

Tåtti sa for siden:

:what: Outer du informasjon fra lukket blogg??

:knegg: Jeg har vel med all tydelighet stått fram som En som ikke trener, og det verste er at jeg ikke skjemmes over det engang. :p Jeg tror det skulle bli en stusselig blogg om jeg skulle fylle den med mine kroppslige utsvevelser. Eller. Kanskje jeg burde ha treningsdagbok? :gruble: "Mandag 19. mars: Løp til bussen. Torsdag 23. mai: Løp etter bussen, men rakk den ikke. ..."

Well, 'nuff about me. Det jeg skulle si var: Så bra at du har hatt slik en fin dag.


#11

Flubby sa for siden:

Jeg synes du er så flink! Ikke bare til å trene, men du evner å ta tak i de delene av livet ditt som du ikke er fornøyd med, og du gjør noe med det. Jobb, fritid, forholdet... :tilber: og :heia:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.