Jeg liker aller best ren melkesjokolade. Kjøleskapskald.
Ikkeno smakstilsetninger og dill. Så akkurat reklame for en ny melkesjokolade med NonStop - den skal jeg nok IKKE kjøpe.
Liker også Snickers, og Smash (farlig farlig - posene er ALT for store, så jeg spiser ALT for mye :rødme: )
Green and Black's organic. Maya Gold (mørk, 70% med appelsin-"twist") og White.
Og annen sjokolade som er øko-fairtrade, Bonita, Nero, Contessa, Yoretta.
Har en forkjærlighet for mørk sjokkis da, og det blir en gang i blant en annen mørk øko-sjokolade fra Helios. Eller en med pralinerfyll som er god.
Min store synd er Smash, det er farlig godt nemlig.
(men sjokolade skal ALDRI i kjøleskapet, det er synd det, ødelegger sjokoladen og alt, smaker mindre gjør den og)
Den skal iallefall ikke i kjøleskapet forskrekket, tenk å ødelegge sjololadesmaken slik:eek:. Syns den beste er 200 gr melkesjokolade, store og tjukke biter skal det være:p Ellers liker jeg stratos, troika....
Freia melkesjokolade og Fruktnøtt, selvsagt kjøleskapskalde. Disse blir jeg aldri lei. :nam:
Andre favoritter spises mer i perioder, som Topp-Ris, Smash, Lion og Kindersjokolade.
Ekspertene sier så, men jeg bryr meg ikke, siden jeg LIKER den best kjøleskapskald. Smak og behag. :)
Vanskelig å si noen favoritter. En dag er det Bounty, en annen dag er det Cuba. Liker også mørk sjokolade. Liker alle sjokolader, egentlig. Men ikke hvit, iallfall ikke i mengder, det er så kvalmende.
Melkesjokolade - fra kjøleskapet.
Før likte jeg også kvikklunsj veldig godt, men synes ikke den smaker det samme nå som for noen år siden.
Den nye sjokoladen fra Nidar - Yade - kommer nok også til å bli en favoritt framover her i huset.
Stratos, blå eller rød spiller ingen rolle :nam:
Melkesjokolade er også kjenpegodt for ikke snakke om smash...
Nå fikk jeg bare litt lyst på sjokolade.
Topp-ris, Smash, Troika, Stratos, Yade, Melkesjokolade, Cloettas sjokolade i løsvekt fra Sverige, Toffin, Mokkatrøffel, Mokkabønner, Krokantrøffel og periodevis Daim.
Jeg liker også best ren melkesjokolade, og den skal helt klart være kjøleskapskald ja. Den posen med Eventyrsjokolade er skummel... Liker godt Stratos også. Ellers er Snickers, Crispo og Smash klare favoritter.
Jeg vil ha sjokoladen romtemperert, helt klart. Noen dager er det ren Freia melkesjokolade som frister, andre dager er det Helnøtt eller Stratos.
Den absolutte vinneren er Smash og små melkepletter digger jeg alltid.
For en dum tråd - nå fikk jeg jo bare lyst på sjokolade! :o
Nuvel; melkesjokolade er himmelsk - fra kjøleskapet selvsagt! Ellers liker jeg veldig godt fruktnøtt, hobby, toppris, troika, melkepletter, krokanrull, osv... Kunne vel sittet her en stund og ramset opp... ;)
Men jeg er ikke så glad i mørk sjokolade og hvit er ok i veldig små porsjoner.
Før var Freia Melkesjokolade min store lidenskap. Kjøleskapskald, og med et glass skummet melk til. Dessverre klarte jeg ikke å stoppe etter en passe mengde, og kunne gjene hie innpå en diger plate.
Nå har jeg kuttet melkesjokoladen (cold turkey, rett og slett) og spiser bare Bocca eller Freia Premium Dark. De går det nemlig an å bare ta en rute av og så gi seg.
Oh yeah :D
Den er tilbake, det er nøtter i den.
Den var på 80 tallet, så ble den borte og den dagen jeg igjen så den i butikkhyllene ble det ren lykke i heimen....
Den skal spises slik: først det tynne laget med sjokolade helt på toppen, så tar man av gelelaget og legger det til siden. Deretter spiser man resten, og tar gelen til slutt.
Husker dere blå og brun Cuba? De var helt fantastiske! Den blå var med krokan og den brune var med mokkafyll. Faens Nidar som fjerner alt det gode!
Rød Bounty har de jo fremdeles, men den er ikke så veldig god. Og blått Gullbrød.
Bare bestemte meg en gang jeg hadde slanket meg 10 kg, å kutte ut all sjokolade og smågodt. Og det har jeg klart! Og jeg vet at hvis jeg starter igjen , klarer jeg ikke å slutte....! Etter noen år, har jeg faktisk ikke suget lenger.
Men jeg har andre usunne laster, da...klarer ikke (eller vil ikke) venne meg av med Pepsi max....:)
Beste kuren mot sjokolade (og sukker generelt) er å holde seg HELT borte ja. Da smaker det faktisk ikke godt lenger og man mister suget. Men så var det å klare den bøygen da, jeg er IKKE så flink som jeg burde. :sur:
Riskaker er godt. Og NewEnergy også.
KitKat var en favoritt før, men nå blir jeg bare kvalm av den.
Smash er jo knallgodt, det samme er forøvrig ordentlig mørk sjokkis til et glass rødvin. :elsker:
Jeg liker all sjokolade jeg, så lenge de lar være å stappe den full av nøtter, frukt og rosiner og tull.
Sitter her og har lyst til å sende Grete Roede dit pepperen gror. Vann i munnen og våt i blikket.:knegg:
Favoritten er snickers, kjøleskapskald så klart. Helt mørk sjokolade er også snadder. Ritter sport hvit sjokolade også. Igrunn liker jeg absolutt alt som har med sjokolade å gjøre.
Troika er favoritten nu til dags, ellers er Nero en sikker vinner. Jeg er egentlig ikke særlig kresen, så lenge den ikke inneholder peanøtter eller likør eller sånt noe.
Og ordentlig mørk sjokkis er også nyydelig.
Ellers vil jeg slå et slag for Bamsemums på scootertur i fjørten kuldegrader. :nam:
Jeg klarer ikke å plukke ut EN favoritt, sjokoman som jeg er!
Blant favorittene kommer helt klart melkesjokolade, porøs melkesjokolade, cuba, peanøttkubbe, troika og stratos, med og uten nøtter!
Favorittene for øyeblikket er Freia melkesjokolade og Cuba. Ellers tenker jeg stadig vekk på den sjokoladen som het BASIC som fantes for mange år siden. I sølvpapir med rød skrift utenpå tror jeg det var. Den var gooooood! :namnam: