Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Noen her som har Nokia 6300?

#1

Dixie Diner sa for siden:

Altså denne:

Jeg skjønner ingenting av ordboka. Problemet er å stave ord. Jeg har jo alltid brukt ordboka når jeg skriver meldinger og har ofte fått frem "stav ord", der jeg har skrevet inn ordet og dermed har det lagt seg inn til senere bruk. Det samme gjør jeg her når ordet ikke ligger inne, men problemet her er at ordet IKKE legger seg inn til senere? Det legger seg inn der og da, men skal jeg skrive ordet igjen, gjerne i den samme meldingen, må jeg stave det på nytt? :undrer:

Er det noen innstillinger jeg har gjort noe eller bør gjøre noe med, eller er bare rett og slett denne mobilen veldig kjip på staving av ord slik at man må stave ordene HVER ENESTE gang man skal skrive det??


#2

Beckett sa for siden:

Min er også sånn, og jeg hater det. God nok grunn til å kvitte seg med den, til tross for at jeg ellers elsker den.


#3

Dixie Diner sa for siden:

Så den ER altså sånn, det er ingenting vi kan gjøre for å forandre på dette? Jeg kan liksom ikke helt tro at Nokia kan lage en så bra telefon og så ødelegger de hele telefonen med dette crapet? Jeg kan ikke tro det?


#4

Tusta sa for siden:

Mine ord som jeg legger inn lagrer seg.
Men det er noe med om man legger inn mange ord, så vil de man bruker minst bli slettet.


#5

Dixie Diner sa for siden:

Men jeg legger ikke inn så mange, så det må være noe galt her? Sikkert noen innstillinger som må fikles litt med. Jeg får stikke inn på en mobilforhandler og spørre om de kan se på den.


#6

Beckett sa for siden:

Gi lyd fra deg om du finne ut av det, Iset! :lat og gidder ikke sjekke selv:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.