Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fantastisk brød. Müslibrød i latmannsversjon

#1

Harriet Vane sa for siden:

1 pakke økologisk brødmiks fra Mølleren
1 pakke tørrgjær
1 ts salt
2 økoepler, skrelte og raspede
2 økoappelsiner, skall av den ene og innmaten av begge i biter
1 neve valnøtter
1 neve rosiner
1 neve gresskarkjerner

Bland alt sammen i mikser

Ha i mellom 7-10 dl til saftig klissete deig. Prøv deg frem. Hev i en time. hell i smurte former og stek i 60-70 minutter.

La hvile og server med ost. :)


#2

Dixie Diner sa for siden:

Dette må prøves, høres ut som et brød vesla kan like (mat er visst ikke gøy for tiden).


#3

Kanutte sa for siden:

Mmm, det høres deilig ut og skal absolutt prøves. Men Mim, 7 -10 dl med hva? Melk eller vann?


#4

Harriet Vane sa for siden:

Vann. Men man kan sikkert, med heller, bruke cottage cheese og vann eller kesam og vann. Men frukten gjør dette brødet utrolig saftig, så vann holder lenge. Litt honning kan også være godt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.