Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mens vi venter - 24

#1

Kalenderpiken sa for siden:

[CENTER]

[/CENTER]
[CENTER]

[LEFT]
Her finner dere et lite tidsfordriv som kanskje kan korte ventetiden til julen ringes inn. Det er jo ikke alle som bryr seg om å se "Tre nøtter til Askepott" om igjen, har jeg forstått. Det er selvsagt også mulig å spare det til senere i julen når man er lei av å leke med julegavene sine. :nikker:

[CENTER]
(Figuren er bare en teaser, selve kryssordfilen er i vedlegget nederst i blogginnlegget.)
[/CENTER]

Jeg har ikke etterstrebet å lage noe vanskelig kryssord, så man trenger neppe å være erfaren kryssordløser for å få det til. Det kan være en fordel å ha plukket opp bitte litt fra FP. Det kan vel også nevnes at gaten har form av en … kremt … limerick. :knegg:

Kryssordet er tilpasset utskrift på liggende A4 og man må ha Adobe Reader (gratisprogram for lesing av pdf-filer) eller noe annet egnet for å åpne den vedlagte filen.

Som bonus har jeg lagt ut en tilpasset versjon av adventsfortellingen jeg egentlig hadde tenkt å plage dere med i desember. :snill:
De fargede rutene med tall i i kryssordet, danner til sammen et løsningsord som man skriver inn i adressefeltet i nettleseren slik: http://løsningsord.blogspot.com
(Hvis det er noen som har aversjon mot å løse kryssord, kan de jo godt prøve å gjette seg fram til løsningen, det er bare elleve bokstaver. Eventuelt kan de trygle og be eller smiske og kanskje få løsningen oppgitt under løfte om å ikke gi den videre til andre.)

Enjoy! :D
[/LEFT]
[/CENTER]


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.