Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Blomsterpotter - ulike eller like?

#1

LilleLeo sa for siden:

Jeg pusset opp stuen i sommer, og ønsker å fornye blomsterpotter.
Men hva er finest? Alle ulike i en farge, eller alle like i en farge?

Hva har dere?


#2

Chanett sa for siden:

Lik farge. Jeg har to typer blomsterpotter som jeg veksler på. Sinkfargede bøtter og hvite bøtter. Ja, også har jeg nettopp anskaffet meg ei høy, hvit, kvadratisk blomsterpotte som skal være gardin på do.


#3

Ole Brumm sa for siden:

Like, men i to forskjellige farger.
Evt ulike (2 typer), med lik farge.
Noe mer synes jeg blir rotet (hilsen en som har det svært rotete på blomsterpotte fronten....).


#4

Maz sa for siden:

Jeg har ikke så mye blomster da. Men det blir litt som matchende rammer for meg (det er å sette rammene og ikke kunsten i fokus).

Det kan jo være noen fellesnevnere som gir en helhet, men at å ha alle identiske er et mål klarer jeg ikke å se.

Dessuten er det jo forskjellige ting som egner seg til forskjellige planter.


#5

lille my sa for siden:

Jeg har to ulike sorter blomsterpotter. Syns det blir rotetet med mange forskjellige fasonger og farger.


#6

Sildre sa for siden:

Samme farge, men gjerne forskjellige fasonger.


#7

mami sa for siden:

Samme farge ja :)


#8

Left sa for siden:

Jeg har to farger, men forskjellig størrelse. Har en del planter, som både henger og står rundt omkring, så det hadde blitt kaotisk med mange forskjellige farger og typer.


#9

DM sa for siden:

Jeg liker lik farge, men gjerne ulike former. Det viktigste for meg i min stue er egentlig at det står to og to like der det står to i samme vindu.


#10

Irma sa for siden:

Nå har jeg ikke så mange potter for tiden, men de kremt tre jeg har er like i fargen. Dersom man har behov for en del flere enn tre, synes jeg godt man kan kjøre to-tre farger. Det kommer litt an på størrelsen på rommet, og stilen synes jeg. Akkurat nå velger jeg å bruke hvite potter, for å fremheve blomstene litt.


#11

Pepper Lemon sa for siden:

Ulik farge. :sparke: Det må helst harmonere, men jeg synes godt man kan ha f eks hvit, krem, beige, sink osv. Jeg klarer ikke å formulere hvorfor jeg synes det, men jeg synes all match er litt krampeaktig, og litt "Bohus". Med ulik farge tenker jeg imidlertid ikke på grønne, blå, røde og gule, noe rutete og andre stripete.


#12

annemede sa for siden:

Blomsterpotter, hva skal man med det? :kremt:


#13

Sitron sa for siden:

Blomster?


#14

Harriet Vane sa for siden:

Litt ymse her. Som Monsoon har jeg litt av hvert, men ikke total kræsj. de fleste er sinkbøtter i ulik størrelse, noen er i hvitt keramikk, noen i krem og noen flere i svart, grønn og blå. Alle er ensfargede, så det er ikke noe bråk med dem. Supermatch er litt eh... patetisk? Litt sånn som bilder i boligannonser ser ut. Helt hvitt og en eller annen farge på lys, pledd, bilde (!) og blomsterpotte...


#15

Canisa sa for siden:

Samme farge (hvite) men både "runde" og firkantede.


#16

Hasselnøtt sa for siden:

Ulike, men som passer godt sammen. Samme stil. Jeg ser etter potter som passer til blomstene.

Nå skal det sies at jeg bare har to orkideer for øyeblikket, så jeg har ikke akkurat flust med potter.


#17

Pebbles sa for siden:

Samme farge - ulik form.


#18

Pastill sa for siden:

Jeg har masse forskjellige, men alle går i samme farge, men forskjellige nyanser. Stua er ellers veldig stilren så syntes det var morsomt å bryte litt opp.


#19

Hyacinth sa for siden:

Jeg synes det er fint å ha like blomsterpotter, i hvert fall i samme rom. Det trenger ikke blir Bohus likevel. Nå har jeg bare en plante for øyeblikket, og den står i et hjørne på golvet i en kremfarget, enkel potte. Jeg har ingen vinduskarmer som er store nok til å ha noe i, og det er litt dumt.


#20

Senna sa for siden:

Jeg har sinkfargede bøtter, og tror det er to forskjellige sorter potter som alle er grå.


#21

Susse sa for siden:

Jeg har flere ulike typer, men alle i samme stil og fargenyanser.


#22

Nenne sa for siden:

Jeg har alle like, i samme farge, men i forskjellige størrelser.


#23

007 sa for siden:

Jeg har like i hvert vindu. Noen hvite, noen gjennomsiktige (til orkidèer) og noen kremfargede. Jeg har funnet en flott serie som jeg kunne tenkt meg, men de var dyre.


#24

Ru sa for siden:

Maksimalismen lenge leve!

Jeg har de aller fleste hvite eller kremfarget, noen svarte, og ellers er de ulike i størrelse og fasong. På kjøkkenet er det totalt blomsterpotteanarki, og der finnes det både blått og grått og mer til. (Sånn er det når alle krydderplantene måtte pottes om. :knegg: )


#25

bloma sa for siden:

Brukes til potetgull og popcorn! :D


#26

Føniks sa for siden:

Alle mine blomster står i like sinkpotter fra IKEA. Det er mer tilfeldig enn planlagt.


#27

pippimamma sa for siden:

Svart, grått og sølv går igjen i de meget få blomsterpottene jeg har. Jeg har ikke mye tid eller interesse av å stelle med blomster, men har litt. Pleier å pynte med avskårne blomster, for de forventes det ikke at man skal klare å holde liv i i flere år. :o


#28

Albertine sa for siden:

Jeg liker at de er forskjellige i farge og form, men de er alle kremhvite, beige eller brune og harmonerer dermed med fargene ellers i stua.


#29

Shabby chica sa for siden:

Jeg syns det er fint med litt forskjellige fasonger, og litt forskjellige fargenyanser, men samme primærfarge. Eks; en hvit enkel, en annen hvit med litt slitte brune kanter, en hvit med slitte brune blomster på... Samme grunnfarge, altså, men forskjellige mønster i en farge:)

(Fjernet reklame, les forumreglene)


#30

kiki sa for siden:

Jeg liker best enten samme farge men forskjellige former/mønstre, eller forskjellige matchende farger, men lik form.


#31

Obelix sa for siden:

Jeg har stort sett like, hvis jeg har noen levende planter da vel og merke.:rolleyes:
Har vel egentlig bare to av hvert slag potteskjulere.

Men jeg har også brukt annet enn tradisjonelle potteskjulere. Så som fine krukker, boller, fat osv. Og da er de selvfølgelig ikke like.


#32

Fibi sa for siden:

Må bare si at hver gang jeg leser overskriften på denne tråden, så ser jeg for meg Harry Potter i blomstrete kappe. :knegg:


#33

Blånn sa for siden:

Jeg ville hatt alle i lik farge. Nå har jeg alle i forskjellige farger... Men det spiller ingen rolle siden plantene bare dør allikevel.


#34

Tallulah sa for siden:

Vel. Vi har valgt forholdsvis like rammer, nettopp for å få frem kunsten i stedet for å ha rammer som kverker hverandre.

Enig. Nå har ikke jeg blomster i det hele tatt, men alt klin likt syns jeg er fantasiløst, lite personlig og litt harry.


#35

turi sa for siden:

Hvis en skal ha like potter så må man ha bare 1 type blomster også?

her er det veldig hummer og kanari, men vi er mer den typen mennesker. Det blir veldig vanskeligt å gi bort blomster til noen som MÅ ha det på en spesiell måte tenker jeg, hadde dere satt den blomsten i ett annet rom enn stua? :oppriktig nysgjerrig:


#36

Martis sa for siden:

Enig i denne. Vi har bare hvite potter, men det er litt forskjellig fasong og størrelse på de. Og så har jeg to blomsterpotter i glass, som jeg bruker til orkideer, de ukene de overlever hos meg :rolleyes:


#37

Maxine sa for siden:

Ikke nødvendigvis samme farge, men i samme stil.


#38

Filifjonka sa for siden:

Her har vi hvite og kremfargete potteskjulere i litt forskjellige fasonger og størrelser. De fleste står sammen to og to like. I tillegg har jeg noen mørkebrune i keramikk som jeg har arvet fra oldemoren min, egentlig kjøkkenkrukker. Går fint å blande litt bare det er en helhet i det.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.