Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vognvennlig kafe nær Kunstnernes Hus?

#1

Polyanna sa for siden:

Jer er jo aldri i sentrum lenger - hvor kan jeg ta med minsten og vogna (det er meningen han skal sovne i den) etter høstutstillingen i dag?

:skal luftes:


#2

Gaia sa for siden:

Øh. Um. Kaffebrenneriet på Aker Brygge? (Det er jo et lite stykke å gå, da). Stockfleths i Tinghuset fungerer også men der er det bare plass til en vogn inne og et par i gangen. Kjøkken og Barn i Møllergata (men det blir veldig langt). Uff, jeg er visst ikke til så mye hjelp...


#3

LaLuna sa for siden:

Du kan jo bare holde deg på Kunstnernes Hus, kan du ikke det da? Kafeen der er jo OK, den, med god plass til vogn, vil jeg tro.


#4

Polyanna sa for siden:

Men er det ikke veldig bråkete der, mon tro?

(Må innrømme at jeg avskrev den fordi sist jeg var der så innmari røykfylt der. :fnise: :ikke ute altfor ofte: )


#5

Gaia sa for siden:

Jeg liker ikke Archimboldo (kafeen på kunstnernes hus) nettopp fordi det er så kjip
akustikk i lokalet. Røyk trenger du jo ikke bekymre deg for lenger. :fnis: Pascal i Henrik Ibsens gate (tidligere Drammensveien) kan muligens også være et alternativ.


#6

Polyanna sa for siden:

Stemmer - det blir voldsomt mye lyd der, blir det ikke?


#7

Gaia sa for siden:

Hvis det er mye mennesker syns jeg det er et veldig bråkete lokale, ja. Det er ikke noe mykt på veggene som demper lyden, stengulv og dessuten høyt under taket. Du kan jo alltids se det litt an.


#8

Manitoba sa for siden:

Hva med det som en gang het Kaffe kopp-café i Parkveien? Det er lenge siden jeg har vært der, men jeg skulle tro det er ganske barnevognvennlig.


#9

Bluen sa for siden:

Ja, det er ikke så verst. Jeg var der med barnevogn for et par uker siden, og kunne trille vogna inn og sette den ved bordet. Stellebord hadde de også. Om de har åpent på kveldstid, er jeg imidlertid ikke sikker på. Stedet heter (av alle ting) Kafé Caffé nå.


#10

Anda sa for siden:

Litt avhengig av hva du ønsker, men jeg har hatt hell tidligere med barnevogn i den Pasta Basta (er det det den heter?) i Bogstadveien. Men jeg er vel bare sånn passe begeistret for maten, altså.

Ellers så har den Elinblu foreslår vært bra før. Også har du Pascal i Drammensveien, der det plass til flere vogner, og da kan du jo bare gå rett gjennom Slottsparken, max 5 min.


#11

daffy sa for siden:

United Bakeries eller hva det heter på Paleet har god plass til vogn inne.


#12

Polyanna sa for siden:

Kafè Caffè var helt perfekt. :) Takk for svar! :blomster:


#13

Candy Darling sa for siden:

:lættis: Rust er glimrende hvis man vil sitte ute eller tar sjansen på gjennomvinduwatching. Det er rygg-i-rygg med KH og i bilfri gate.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.