Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Showet må gå videre

#1

Bobbelur sa for siden:

Vi har hatt noen kvelder med prat her hjemme.
Det er rart med det - jeg må omtrent gå ned for telling først, og så kommer det konstruktive etterpå. Da først snakker vi litt dypere og kommer en liten smule nærmere. Om det er nok, vet jeg ikke. Men vi prøver i det minste, og jeg skjønner at jeg må fortelle han mer om hvordan jeg har det enn hva jeg faktisk gjør.
På en merkelig måte så hjelper det meg de gangene han forteller meg at han blir satt ut av en epost jeg skriver eller et utsagn jeg har kommet med eller... For meg viser det at han faktisk bryr seg, at han ikke helt tar meg for gitt.

Noe av det jeg savner er at vi gjør hyggelige og morsomme ting sammen. Han har blitt mer engasjert i foreningsarbeid og har kommet nokså langt opp der - og er i perioder veldig lite hjemme på grunn av det. Jeg er engasjert i treningen av Odin og meg selv.
Så vi har gjort noe hyggelig sammen - vi har vært på besøk hos noen med en annen hunderase enn vår. De har Manchester Terrier (MT), og når vi skal ha en hund nr to så er det nokså sannsynlig at det blir en MT.

De hadde jo da et valpekull også. Fem uker gamle søte små. Pirayatenner og ufokusert energi - og knusbedårende skjønne. Vi er begge enige om at vi liker rasen så langt, og at vi vil ha Odin litt mer ferdig formattert før vi kjøper en valp.

Andre ting vi skal gjøre er dagsturer i skog og mark. Litt utfordrende når snøen kommer - vi liker ikke å gå på ski noen av oss - men vi finner nok noen steder vi kan gå likevel. Om ikke annet så tester vi kyststien fra Åsgårdstrand mot Horten.
Å få gjort mer med huset - sammen - er også en aktivitet vi kan gjøre sammen. Jeg er ikke superduper flink til oppussing og sånt, og han er det heller ikke, men når vi gjør det sammen så blir det hyggeligere og mer moro.

Men det er en skjønn valp, sant?


#2

Heilo sa for siden:

Knusbedårende:hjerter:. Lykke til videre med jobbinga! :klemmer:


#3

Maysen sa for siden:

Åh, jeg synes det var godt å lese innlegget ditt nå:klemme:
Det virker i alle fall som det har løsnet litt, og at dere begge har åpnet litt på lokket.
Samliv er en hard nøtt å knekke, spes i de perioder hvor man vokser i hver sin retning.
Jeg følger med deg videre og ønsker deg en riktig fin helg vennen:klemme:


#4

Matilda sa for siden:

Så fint at det løsner litt! Jeg håper dere får gjort mye hyggelig sammen framover.

Skjønn valp! :hjerter: Men du og du, så glad jeg er for at jeg aldri skal ha sånn igjen! De er jo fulle av tiss og ugagn og tenner! :knegg:


#5

Olvina sa for siden:

Saman er flott! Og nydelege hunden. :hjerter:


#6

ingling sa for siden:

Så godt at dere får tatt noen grep for å komme videre! Tid sammen med aktiviteter begge liker tror jeg er en kjempeviktig ting. Lykke tll videre! :klemme:

Søt liten valp også. :)


#7

Mams sa for siden:

Skal man klare å løse opp i floker må man snakke sammen.
Man må også fortelle hva man føler og tenker for den andre parten er gjerne ikke tankeleser.


#8

Bobbelur sa for siden:

Valpen er skjønn ja. Men det er ikke den vi skal ha :knegg: Matilda, jeg skjønner hva du sier, men det er noe med det å ha hund som får meg til å gå gjennom det styret en gang til. Eller ti ganger til - hvem vet hvor mange hunder vi har hatt når vi ikke skal ha flere?

Jeg er ikke flink nok til å snakke om meg og mitt og mine issues. Han er ikke flink til å snakke om seg og sitt - han er jo mann!
Så sammen er vi ikke den beste miksen egentlig, men jeg tror det vil bli bedre med tiden. Jeg må lære hva jeg må fortelle - og hvordan fortelle sånn at han skjønner hva jeg mener. I dag: Rydde og vaske hus sammen.


#9

Appelsin sa for siden:

:klemme:

Helt nydelig valp! Valper får meg nesten til å ønske meg hund selv.
Rydde og vaske hus sammen hadde vært en litt vel stor utfordring for mannen og meg altså, så all honnør om dere klarer dere velberga gjennom det. :knegg:

Det å be mannen forklare hvordan han har forstått det du har sagt, er lurt. Så får du anledning til å korrigere hvis du ikke forklarte det godt, nok eller hans forståelse var helt på bærtur.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.