Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jordmødrene, og fødsel på nett

#1

Svanen sa for siden:

Er det flere med problemer når de skal se på noen av klippene? Explorer lukker seg selv når jeg skal se noen av klippene, men ikke alle... PC'n vår er ganske ustabil for tida, men det er rart at det alltid er de samme klippene. Jeg kan alltid se f.eks nr 10, men ikke 8, 9 og nå heller ikke 11. Prøver på forskjellige tider på dagen (når jeg er hjemme da), men har ikke prøvd andre maskiner.
Er det bare meg???


#2

Sitron sa for siden:

Hos meg hakker enkelte klipp veldig. Jeg har veldig rask linje og bruker FF.


#3

Svanen sa for siden:

Hvis jeg stopper avspillingen og venter litt går det helt fint, men de som lukker seg kommer aldri så langt....
Nå må svogeren min komme og helbrede PC'n vår snart...:nemlig:


#4

Adrienne sa for siden:

Sitron: Jeg fant ut at om jeg satte opp buffertiden på klippene så hakket det ikke så mye. Riktignok tok det litt mer tid før filmen startet, men når den først var i gang gikk det greit. Jeg fikset det ved å høyreklikke i filmvinduet, velge Options og manuelt sette buffertiden til 60 sek. Men hvorfor den lukker seg av enkelte av klippene aner jeg ikke. Men jeg bruker Explorer, så jeg vet ikke om dette virker i andre programmer.


#5

Marge sa for siden:

Hos meg hakket det ikke i det hele tatt, vi har internett via kabel.


#6

Pastill sa for siden:

Her henger bildet etter lyden.


#7

Misteri sa for siden:

Filmen starter ikke hos meg engang.


#8

Bergensis sa for siden:

Vår bærbare PC kræsja fleire gonger under forrige episode. Den slo seg av. Måtte starte oppigjen 4 gonger før eg fekk sett heile episoden. Det same skjer forøvrig når 5-åringen spelar eitt av sine dataspel.


#9

Svanen sa for siden:

Har og via kabel, men også trådløs nettverk (selv med stasjonær siden signalene i uttaket oppe var for dårlig, enda en ting svoger skal fikse...)

Noen som vil komme og helbrede PC'n?....:(


#10

Pastill sa for siden:

Høres ut som om det er en feil på maskinen... Min var også sånn, og ble bare verre og verre. Byttet HDD og den fungerte supert igjen. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.