Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Asparges

#1

Line* sa for siden:

Jeg elsker asparges, og er en smule lei broccoli...

Har noen noen deilige oppskrifter som innebærer asparges og rødt kjøtt? Altså indrefilèt av okse?


#2

Line* sa for siden:

Jeg smørdampet dem jeg, helt uten hjelp. I hvertfall herfra. Fikk hjelp på et annet forum. :snurt:

Men godt ble det.


#3

Libra sa for siden:

Har en fin oppskrift som kan brukes som forret alene, eller som tilbehør til all slags kjøtt.

Fres litt hvitløk i litt olje, stek aspargesen kjapt i samme panne, de skal bli knapt møre. Husk at de forsetter å mykne etter at de er tatt av panna og slappe asparges vil vi ikke ha :). Før de har blitt skikkelig myk legger jeg i en pakke med ruccula og lar rucculaen falle sammen i panna. Serveres med et et god dryss maldon salt og masse parmesanost som er strimlet/eller skivet over.


#4

Line* sa for siden:

:noterer:

Se på datoen da jeg spurte, da. :knegg:


#5

Libra sa for siden:

:flau: :sparke: Whups ..... men oppskrifta mi er god den altså :D


#6

Line* sa for siden:

Jeg skrev det bare for moro. Det med datoen, altså. Jeg svarte jo meg selv lenge etterpå. :knegg:


#7

Harriet Vane sa for siden:

Jeg bruker asparges i alt mulig. I pai (stekt sammen med fyllet), i salat (lett dampet eller stekt), i pastagryter, osv. Så lenge den bare får litt varme, så er den så fin i alt mulig atte!


#8

rajraj sa for siden:

Også lukter det asparges når man tisser etterpå! barnslig


#9

Line* sa for siden:

I kveld ble det smørdampet asparges til kyllingfilèt, ris og hvitløk/paprika saus. :nam:
Robertson (Sør-Afrikansk) rødvin til.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.