Line* sa for siden:
Jeg elsker asparges, og er en smule lei broccoli...
Har noen noen deilige oppskrifter som innebærer asparges og rødt kjøtt? Altså indrefilèt av okse?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Line* sa for siden:
Jeg elsker asparges, og er en smule lei broccoli...
Har noen noen deilige oppskrifter som innebærer asparges og rødt kjøtt? Altså indrefilèt av okse?
Line* sa for siden:
Jeg smørdampet dem jeg, helt uten hjelp. I hvertfall herfra. Fikk hjelp på et annet forum. :snurt:
Men godt ble det.
Libra sa for siden:
Har en fin oppskrift som kan brukes som forret alene, eller som tilbehør til all slags kjøtt.
Fres litt hvitløk i litt olje, stek aspargesen kjapt i samme panne, de skal bli knapt møre. Husk at de forsetter å mykne etter at de er tatt av panna og slappe asparges vil vi ikke ha :). Før de har blitt skikkelig myk legger jeg i en pakke med ruccula og lar rucculaen falle sammen i panna. Serveres med et et god dryss maldon salt og masse parmesanost som er strimlet/eller skivet over.
Line* sa for siden:
:noterer:
Se på datoen da jeg spurte, da. :knegg:
Libra sa for siden:
:flau: :sparke: Whups ..... men oppskrifta mi er god den altså :D
Line* sa for siden:
Jeg skrev det bare for moro. Det med datoen, altså. Jeg svarte jo meg selv lenge etterpå. :knegg:
Harriet Vane sa for siden:
Jeg bruker asparges i alt mulig. I pai (stekt sammen med fyllet), i salat (lett dampet eller stekt), i pastagryter, osv. Så lenge den bare får litt varme, så er den så fin i alt mulig atte!
rajraj sa for siden:
Også lukter det asparges når man tisser etterpå! barnslig
Line* sa for siden:
I kveld ble det smørdampet asparges til kyllingfilèt, ris og hvitløk/paprika saus. :nam:
Robertson (Sør-Afrikansk) rødvin til.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.