Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

-sjuk...

#1

Bobbelur sa for siden:

I tidligere tider led jeg av en 'sjuke' som fikk 'baby' foran. Ville så gjerne ha, sant? :jupp: Kunne gjerne låne tantebabyer og andres babyer, kose med, dikke med og bare lengte etter egne mens jeg satt og holdt maska på plass.

Vel. Det gikk jo ikke sånn. Nå lider jeg av en annen 'sjuke', denne gang med 'valpe' foran. Denne er lettere å få gjort noe med også - og jeg er så heldig nå at jeg har fire oppdrettere som jeg vet gjerne selger meg valp.
Den ene utgår med skyhøye kneløft siden det er en rase som overhodet ikke er aktuelt. (Men for de som liker hunder som er som frimerker, som elsker å ligge på fanget og som synes det beste i verden er å få sove klint inntil eieren sin... om noen vil ha slike hunder så er griffon en flott rase. Jeg vet om flere valper til salgs der.)
De tre andre oppdretterne har Manchester terrier og Engelsk Toy terrier. Egentlig hadde vi bestemt oss for MT siden de er størst og muligens litt mer hardføre. Men så venter ene instruktøren min to kull ETT snart fra sine tisper. Jeg vet at der får jeg masse oppfølging om jeg trenger det, jeg vet at han bryr seg om hundene og valpene og hvordan de har det. I tillegg er han tredje generasjon med oppdrett og hundehold. :digger:
De to andre har både MT og ETT. Der er det bare aktuelt med MT - og jeg har vel utelukket den ene oppdretteren av... luktmessige årsaker og jeg vet at jeg ikke får særs mye oppfølging dersom jeg trenger det. (Jeg tror ikke jeg trenger det egentlig, men jeg liker å ha en oppdretter som jeg kan ha kontakt med.)

Så... jeg vil ha valp NÅ! :sparke:
Fornuften sier at jeg bør vente til Odin er større og roligere.
Jeg trenger også å bestemme meg for rase. Det hjalp ikke å være på Dogs4All i helga heller for å treffe oppdrettere og se hunder. Jeg har best kjemi med instruktøren, men vil jeg ha en så liten terrier? For jeg skal ha terrier, det er bare helt klart. Jeg har egentlig to kriterier: Terrier. Ikke pelsstell.
Mine andre kriterier er standard ting: God helse, sunt gemytt, ikke nervøse/agressive trekk i oppdrettslinjene.
Jeg har ingen planer om å bruke hunden til noe spesielt. Det skal være selskap for Odin, kos for meg. Oppdragelsen blir som jeg har gjort med Tea og Odin - og det blir mer enn nok lydighetskurs og sosialisering. :nikker:

Men jeg er altså -sjuk. Helt utrolig valpesjuk. Jeg lurer på hvordan jeg skal kunne holde meg i skinnet i et år til altså! :vilha: :hyper:


#2

Olvina sa for siden:

Sånn sjuke har eg og innimellom. Med allergisk mann og eldstedotter ser det mildt sagt mørkt ut, men drøyme kan ein alltids. :vilha:


#3

scilla sa for siden:

Jeg skjønner deg så godt! Og egentlig har jeg ingen vente-tips heller her jeg sitter og ser ned på vår sovende valp. Han ligger på rygg med bena til alle kanter, leppa har liksom vrengt seg litt bakover slik at de kritthvite piraya-tennene synes og så har han bare den søteste, lille, nakne valpemagen med en føflekk på.:hjerter: Og så lukter han så godt.
Ønsker deg bare lykke til og god bedring med -sjuken.


#4

jolie sa for siden:

Jeg som skulle inn her og ønske deg god bedring. :humre:

Den som venter på noe godt osv. Neste jul kommer til å bli himmelsk med en liten valp i hus som river ned juletreet og tisser på juleduken til farmor. :hjerter:


#5

Bobbelur sa for siden:

Jeg må jo bare vente. Jeg vet jo det. Den ene oppdretteren - instruktøren - fikk en pm fra meg på FB, og svaret som kom var jo aldeles smigrende: ":-D
ja jeg mente alvor. Å en valpekjøper som deg er jo bare gull hvert for meg som oppdretter."

Så spørs det da... om en slik valp vil passe sammen med Odin. Og ikke minst om mannen her vil føle seg komfortabel med en slik hund.

Jeg har virkelig lyst på valp altså...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.