Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kan jeg fryse paideig og marengs?

#1

Polyanna sa for siden:

Lagde mer paideig enn jeg har epler til og reiser bort i morgen. Kan jeg fryse resten?

Og så har jeg masse marengs og begynner å bli kvalm. :flau: Fryse?


#2

Vimsen sa for siden:

Fryse. :nemlig:


#3

Hyacinth sa for siden:

Ja, det tror jeg.

Jeg er ikke så voldsom på paier, men jeg kan ikke se at det ikke skal kunne fryses.
Marengs kan fryses, det vet jeg. Hvordan skulle man ellers laget marengs-iskake? :D


#4

Marge sa for siden:

Ja, frys i vei :)


#5

tink sa for siden:

Marengs holder seg vel også godt i en tørr kakeboks, eller er jeg helt på jordet?

Paideig får vi jo kjøpt ferdig i frysedisken, så den må også tåle frysing. Nå er det sikkert for seint å svare uansett. :sparke:


#6

Michelle sa for siden:

Nei du er ikke på jordet. Marengs kan fryses men har lett for å bli bløt ved tining så det aller beste er å ha den i en tett boks slik du nevner.
Paideigen kan fint fryses.


#7

Harriet Vane sa for siden:

Jeg fryser alltid paideigen. Enten rett i formen (utrooolig praktisk) eller i tynne skiver (lett å tine for å kunne trykke ut).


#8

Polyanna sa for siden:

Ah. Tynne skiver hadde vært lurt, ja. Ikke EN stor klump! :bonk:


#9

Harriet Vane sa for siden:

:fnise:

Rookie mistake.


#10

Snuppa sa for siden:

Jeg fryser paideigen i pølser. Skjærer den i tynne skiver med en skarp kniv før den tiner.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.