Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Toppen av matlykke ...

#1

Dixie Diner sa for siden:

Er en skive Rugsprø med meierismør, fersk Brie og epleskiver. :sikle:
Det er bare rett og slett en liten smak av himmelrike!

Hva er det beste dere vet?


#2

Marge sa for siden:

Nygrillet kylling med gresk salat og hvitløksbrød.. nam....

Ellers så synes jeg at nyristede skiver med masse smør, bløtkokt egg og ferskpresset appelsinjuice til, er nydelig helgefrokost :)


#3

Mei sa for siden:

Etter at jeg ble gravid: nystekte vafler med rømme og jordbærsyltetøy. Etterfulgt av nystekt vaffel med brunost.


#4

Dixie Diner sa for siden:

STØNN!!! Lurer på om jeg snart må ha frokost nr. 2. :knegg:


#5

Marge sa for siden:

Altså, skal vi begynne å snakke om desserter og kaker så kan jeg ramse opp i det uendelige :knegg:


#6

Sitron sa for siden:

Brie, Iset, i din tilstand? Du som ikke spiser spekemat engang.


#7

Dixie Diner sa for siden:

Jeg spiser det jeg har lest at jeg kan spise. Fersk, pasteurisert brie er helt ok. Holder meg til anbefalingene.


#8

Sitron sa for siden:

Du kan også spise spekemat, men du har nå sagt at du uansett ikke skal gjøre det.


#9

Mei sa for siden:

Hvem sa dessert? Jeg spiser det gjerne både til frokost, lunsj og kvelds :D


#10

Dixie Diner sa for siden:

Spekemat er det veldig delte meninger om, derfor spiser jeg det ikke. Men Brie er alle enige i at gravide fint kan spise, så lenge den er pasteurisert og innenfor holdbarhetsdato.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.