Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Anorakk eller vindtett jakke til baby

#1

Bergensis sa for siden:

Lillebror har masse bra ulltøy, men eg saknar ei tynn vindtett jakke eller anorakk til å bruke ytterst

Kvar finner eg sånt noko i strl. 74/80?


#2

Benzo sa for siden:

Jeg kjøpte en regnjakke fra NameIt til det formålet, den er vindtett, men blir for kald på senhøsten/vinteren.


#3

Isolde sa for siden:

jeg har en fleecejakke fra HM med vindstopper i str 68. Den finnes i strø 74-80 og. 129kr.


#4

Camomilla sa for siden:

Cubus har nå fått inn jakker som er vindtette til en fin pris.


#5

Stikka sa for siden:

Jeg har akkurat kjøpt denne i str 80 til lillebror, med matchende booties. Knallfin og deilig. Den er myk og god så kan derfor være litt stor. Bruker den nå med bare en tynn ullbody under og tenkte å bruke den som vinterjakke med en tykk ullgenser under senere.


#6

Tik sa for siden:

Polarn O pyret har flotte vindtette jakker:ja:


#7

annemede sa for siden:

Vi har en name it jakke i str 74.


#8

My sa for siden:

Jeg har en nyyyydelig en fra mini-a-ture. Dyr, men jeg fikk kjøpt den på salg. :glis: Det er anorakk med glidelås hele veien i ryggen.

Dette er vel årets modell (fra www.prinsessebutikken.dk) :

Vi har denne fargen til snuppa (fjorårets):

(det vil si denne kjøpte jeg vel til full pris, den jeg fikk på salg var i str 6-12 mnd så den ble brukt da hun var baby)


#9

Gerbera sa for siden:

Lille*My, de var flotte, men er det ikke litt tungvint å få en anorakk over hodet på de små??

(jeg synes i hvertfall det er klønete å få på meg anorakk selv :flau:)


#10

Snill &amp; grei sa for siden:

høres greit ut ;)


#11

My sa for siden:

Jepp, Snill&grei har oppfattet det riktig. Det går glidelås hele veien i ryggen, fra nederst og opp til toppen av hetta. Absolutt ikke tungvindt! Og veldig fint at de slipper å få det kalde metallet oppi munnen, og senere, at de får til å åpne den (enda senere, på de større størrelsene, når man vil at de skal klare å åpne den selv, er glidelåset i siden, opp til under armen).


#12

Bergensis sa for siden:

Ja, den var veldig fin, men veldig dyr. 800 er liksom litt i overkant, men det er jo alltids mulig å selge det etterpå sjølvsagt. Glidelåsløysinga høyrdes smart ut!


#13

My sa for siden:

Ja, problemet er prisen ... Dette er vel vinterutgaven, med fleecefor inni, den er sikkert litt dyrere enn den vi har. Vår har bare jerseyfor, og babymodellen (den med glidelås i ryggen, t.o.m. 2 år) er litt billigere enn de større jakkene (med glidelås i siden). Tror jeg betalte ca 600 for den hun har på seg på bildet. Den vi hadde tidligere, i babystørrelse, kjøpte jeg som sagt på salg. Det var bare fordi jeg var så strålende fornøyd med den at jeg punget ut med så mye til anorakk nr 2 (bare MÅTTE ha en ny når hun hadde vokst fra den første :humre: ). Ellers hadde jeg aldri kjøpt en til 600 kr. Og i allefall ikke til 800 :sjokk: (selv om jeg, for å være helt ærlig, synes den er verdt det, i allefall her hvor den kan gå i arv).


#14

Tangina sa for siden:

Akkurat dette ser jeg etter og. Kjempefin den anorakken fra Mini A Ture, men litt dyr, ja.


#15

Ru sa for siden:

Reflex har hatt noen tidligere.


#16

Teofelia sa for siden:

Blobben har en veldig fin Reima-jakke i str. 74, men jeg finner den ikke på nett, dessverre.


#17

Stikka sa for siden:

Anorakk med glidelås i ryggen virker både klønete og vondt for en baby synes jeg. De er kjempefine å se på men en liten som ligger (liggesitter) mest i vogn eller bilstol så blir det hardt med glidelåsen i ryggen. Tungvindt å løsne litt når man skal inn i bilen eller inn i butikk også.


#18

My sa for siden:

Det siste har du rett i, det med å kunne åpne jakka (men jeg brukte aldri anorakken i vogn eller bilstol. Jeg har aldri brukt noe yttertøy i vogn, ungen har alltid ligget i pose, så en ullgenser har vært maks av det jeg har kledd på henne der. Så for meg har det problemet egentlig aldri vært aktuelt), men det blir overhodet ikke hardt. Glidelåsen er veldig tynn og mjuk, med stoff foran, så jeg er temmelig sikker på at den ikke merkes av babyen overhodet. Det er ikke snakk om en kraftig glidelås her altså.


#19

Gerbera sa for siden:

:flau:

Leser hele innlegget før jeg svarer neste gang...


#20

Snill &amp; grei sa for siden:

Var ikke meningen å være slem :klem: Ville bare "åpplyse" :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.