Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Turbohunden

#1

Bobbelur sa for siden:

[img]http://www.foreldreportalen.no/forum/%3Ciframe%20title=%22YouTube%20video%20player%22%20class=%22youtube-player%22%20type=%22text/html%22%20width=%22480%22%20height=%22390%22%20src=%22http://www.youtube.com/embed/0UC-4p1FhcU%22%20frameborder=%220%22%20allowFullScreen%3E%3C/iframe%3E[/img]
(Kilde: youtube.com)

Odin er tidvis litt full av futt når vi kommer inn fra tur. Da må han løpe. Litt.
Det ser ikke slik ut på videosnutten, men han er egentlig litt syk. Han hoster litt - så jeg tror alle aktiviteter som innebærer nærkontakt med andre hunder blir avlyst kommende uke. Jeg avlyser ikke besøk til noen valper type engelsk toy terrier, men det er oss tobeinte som skal dit.

Ja, det ser forresten ut til at oppdretteren som trengte forvert har ombestemt seg. Jeg har i alle fall ikke fått tilbakemelding på noe fra henne. Det er helt greit, selv om jeg synes hun kunne sagt at hun har ombestemt seg altså. I stedet skal jeg besøke ETTvalper og drømme meg bort med dem. (To kull i samme hus til og med!)


#2

Slettet bruker sa for siden:

Gudbedre. Hva er det han jakter etter? Det der er jo verre enn kattene mine.


#3

Bobbelur sa for siden:

Han 'jakter' på en tyggepinne.
:knegg: Han gjør sånn en gang i uka. Sånn ca. Det kommer litt an på. Sommerstid er det utendørs han herjer sånn - da 'lager' han seg sin egen imaginære hinderløype i hagen. Vel, det er 'hinderløype' inne også...


#4

Nina sa for siden:

Hihi, R pleier også å få sånne raptuser. Vi prøver å begrense det til å foregå ute, hvis ikke tror jeg hele stua hadde blitt ommøblert. :knegg:


#5

Eia sa for siden:

Og jeg som trodde bare katter gjorde det der. :knegg:


#6

Bobbelur sa for siden:

:knegg: Det er fordelen med en liten rase, Nina. Jeg spurte forresten noen som har masse erfaring med hund om hva de ville foreslå som en hund nr to. Jeg tror ikke han fikk med seg at jeg har en stri og sta cairn, for han foreslo rasen din - bare den mindre utgaven. Den aller minste syntes han ble for 'taislat'. Mellomschnauzer var fiiiiine hunder mente han på. Ja, riesen også. Sammen med en cairn så hadde jeg fått mer enn nok jobb med pels og oppdragelse tenker jeg.

Eia, er ikke bare katter som du ser. Vår forrige cairn holdt også på slik. Bare ikke fullt så viltert.


#7

Nina sa for siden:

Schnauzer på toppen av stri og sta Cairn blir sikkert fint. :knegg:
Min erfaring er at de største schnauzerne er de roligste, de minste er hvertfall ikke 'taislat', hva han nå måtte mene med det da. Det er hvertfall ikke enkle hunder, men veldig fine da. :jupp:


#8

Betty sa for siden:

Herlighet, ingenting å si på energien hvertfall. :knegg:


#9

Bobbelur sa for siden:

Jeg tror at hund nr to må være litt enklere. Sånn sett burde jeg vel kanskje satset på en eller annen retriverhund, men jeg vil ikke ha så stor hund. Liten selskapshund, type tempel- eller skjødehund, er også 'enkelt' nok, men så er det pelsstellet da... :kresen og sær:
Whippet? Manchester eller Engelsk Toy Terrier? Lagotto? Puddel? :sukk: Så mange valg. Så mange valg.


#10

Flubby sa for siden:

:knegg: Det ser nesten ut som om han har en usynlig venn han jager etter. Skjnn er han i allefall :hjerter:


#11

LilleLeo sa for siden:

Så herlig! :hjerter:


#12

Pelen sa for siden:

Flotte flotte hunden!


#13

Bobbelur sa for siden:

Hun hadde ikke gitt tilbakemelding fordi den valpen det var snakk om ikke kommer likevel. Men er jeg interessert i tispe muligens?? Silly question. Jeg vil jo egentlig ha tispe, jeg er bare schjeptisk til Odin i løpetid... :sukk: "Gratis" hund i størrelse jeg slipper å agrumentere for (bare feil kjønn) kontra hund i mindre størrelse (må argumenteres for) men i rett kjønn. Whattodo?

Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.