Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sofa fra BOLIA

#1

tinkadott sa for siden:

Noen som har det? hvilken type? Er dere fornøyde? Noe spesielt en må tenke på før en bestiller derfra? Liker veldig godt flere sofaer fra Bolia, og skal ta med sambo på tur til trhjem og kikke nærmere på dem ei helg vi har fri....


#2

My sa for siden:

Jeg er veldig fornøyd med vår Milano fra Bolia :riktig:

Kommer ikke på noe spesielt man må tenke på. Det var i grunn helt ukomplisert.


#3

Hyacinth sa for siden:

Jeg er forsåvidt også fornøyd med vår Milano fra Bolia, men stoffet er blitt litt nuppete der vi sitter mest (har hatt den i et (eller var det to?) år).
Dessuten synes jeg putene kommer raskt ut av fasong når det sitter noen tunge (les: mannen min) i den.
Bortsett fra det synes jeg den er dødskul.


#4

Michelle sa for siden:

Vi har også Bolias Milano og er kjempefornøyd. Det er iallefall to typer trekk en kan velge og vårt nupper ikke.
Kjøpte den i Trondheim og var fornøyd med butikken.


#5

Maz sa for siden:

Jeg husker ikke hva våre heter jeg. Men noen nupping har jeg ikke sett. Litt problem med fasong på ryggputene, men det er utelukkende vår latskaps feil.

Teflon (eller hva det er) virker å fungere greit og holde seg. Når avkommet sølte biola i sofaen forleden var det bare å tørke bort....


#6

tinkadott sa for siden:

Kristin: hvilket stoff har dere?
Nelle: Husker du hvilket stoff dere har? Kan jeg spørre om hvor butikken i trhjem er? Er ikke så veldig kjent, så om vi finner området får vi bare spørre oss rundt. Vet hvor pirbadet, solsiden, Stolav, Lade, Ikea :knegg:er.


#7

tinkadott sa for siden:

Hvorfor??


#8

Maz sa for siden:

Putene er litt høyere enn ryggen bak. De bør snues av og til og bankes litt. Jeg gjør det litt for sjelden. 4 åringen min elsker dessuten å sitte på den puten i ryggen. Da må det litt krefter til å banke den i fasong.


#9

Maz sa for siden:

Jeg har sjekket bolia og det ser ut som det er Milano jeg har.


#10

Michelle sa for siden:

Jeg tror det er Nantes. Det andre stoffet var i ull og virket som om det lett kan bli nuppete.
Butikken ligger på Solsiden.

Må må jeg si at vi ikke sitter så mye i sofaen da vi har ei tv stue på loftet som brukes mye derfor tør jeg ikke si hvordan sofaen er ved hard/røff bruk.
Vi ble anbefalt dette stoffet og det skal tåle endel.


#11

Hyacinth sa for siden:

Vi ble også anbefalt stoffet og de sa det skulle tåle mye. Det gjør nok det, men det nupper på kantene der vi sitter mye. Stoffet er brunt, litt grovt vevd, jeg husker ikke hva det heter, men jeg synes det er kjempetøft.

Ryggputene blir sånn som Bundburry beskriver når mannen min (1,92 og 100 kg) sitter i sofaen. Han har ekstremt lang rygg og det virker som han trykker putene ned, liksom. Jeg går og banker på dem daglig. I tillegg sklir slitteputa framover der han sitter mest. Jeg tror han sitte-ligger mer enn sitter i den sofaen.


#12

Hyacinth sa for siden:

Det er forøvrig drøssevis av trekk man kan velge til den sofaen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.