Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sokker av "ferdig mønstret" garn.

#1

Bitchy sa for siden:

Jeg så noen sokker, hjemmestrikket, som var laget av et garn som er slik at det blir et variert mønster når man strikker, ulike farger, striper etc. De var svarte/hvite, gule/røde/brune tror jeg. Ikke snn som med de jeg har sett før, men ulikt mønster forskjellige steder på sokken.... litt klønete forklart. Noen som vet hva garnet heter, og hvor man får kjøpt det? Og er det mulig å strikke to like sokker?



#3

allium sa for siden:

Ja, og man strikker to like sokker ved å finne samme punkt i fargerapporten på garnet. Det er ikke vanskelig.


#4

m^2 sa for siden:

Opal, Regia og mange mange flere :)
Du kan strikke like sokker hvis fargene er slik at de repeteres med jevne og faste mellomrom, både Opal og Regia gjør det.

Du kan kjøpe på disse norske nettbutikkene f.eks:
Mauds Garn eller Strikk Innom

Hvis du titter på bloggen min ligger det mange bilder av sokker i flerfarget garn der, både stripete med mønster eller "variegerte" hvor fargen varierer hele tiden (og det altså ikke er striper men ujevn farge)


#5

Left sa for siden:

Elsker å strikke sokker med mønster, men en stund siden jeg har gjort det nå - kjenner at jeg fikk veldig lyst til å ta frem strikkepinnene igjen - takk m^3 :)


#6

amylin sa for siden:

Lornas laces, Lana Grossa og mange som selger håndfarget sokkegarn.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.