Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kjøkken uten overskap?

#1

Beckett sa for siden:

Jeg er så smått i gang med å tegne mitt nye kjøkken, Jeg ønsker meg et lett uttrykk og kunne tenke meg å kutte ut overskap. Benkeskapene skal utelukkende ha skuffer, også skapet til vasken.

Dere som ikke har overskap: hvordan synes dere det fungerer? Jeg kan godt se for meg å ha tallerkener i skuffer, men er liksom litt mer tvilende til det å ha glassene i skuffer. Jeg har derfor lurt litt på å ha ett eller to horisontale skap til å ha glass og kopper i.

Del erfaringer, og gjerne bilder!


#2

mehmet sa for siden:

Vi skal ha kjøkken uten overskap, men en helvegg med høyskap. Siden vi ikke er ferdige med oppussingen kan jeg ikke gi deg erfaringer, dessverre. :flau:


#3

Benzo sa for siden:

Ønsker meg det samme, så jeg føler spent med. :)


#4

Observatøren sa for siden:

Vi har ingen overskap, kun ett som dekker kjøkkenviften. LIkevel er vi ikke helt i samme kategori, for vi har et stort vitrineskap som fungerer som kjøkkenskap... ;)


#5

Beckett sa for siden:

Jeg har tegnet og tegnet i hele kveld, og jeg tror faktisk at vi er nødt til å ha noe. Har dermed tegnet inn 3 horisontale overskap, og det ser faktisk bra ut.

Tror nok jeg må lage min egen hus-tråd etterhvert (for ja, det er et helt hus som skal bygges, ikke bare kjøkkenet), med bilder, tegninger mm og så kan dere her inne hjelpe meg. :knegg:


#6

Gulla sa for siden:

Jeg har ikke overskaper, bare kolonialskuffer. Jeg savner det ikke i det hele tatt. Har kopper og glass i en skuff og det går veldig greit.

Jeg synes det ble luftig og fint uten, og veldig praktisk. (Har to høyskaper i et hjørne. Ett med kjøleskap og et med mikro, kaffemaskin ol.)


#7

Benzo sa for siden:

Legger du inn tegninger, Arken?


#8

Irma sa for siden:

Vi har ingen overskap, kun et 50 cm bredt høyskap, og savner overskap. (Over stekeovnen har vi microbølgeovn.) Jeg synes ikke skuffer fyller overskaprollen. Har vist det fram før, men her er kjøkkenet vårt, så får du et inntykk.


#9

Left sa for siden:

Steike fint kjøkken! Vi skal pusse opp kjøkkenet i huset vi arvet om ca 2 år - og da blir det noe sånt ja - definitivt!


#10

Beckett sa for siden:

Kjempelekkert! Ja, det skal jeg gjøre, men det blir ikke i kveld. Ikea-programmet kræsja totalt, så da blir det å slange seg på sofaen med en episode eller to med Greys Anatomy (I tillegg må jeg finne ut en lur løsning på hvor jeg skal gjøre av kjøleskapet - det glemte jeg helt å tegne inn. :o ).

#11

Irma sa for siden:

Hvor mange kvm er kjøkkenet på Arken?


#12

Beckett sa for siden:

Hele rommet er 25 kvm, men ca halvparten "går bort" til spisestuen. Vi har drøyt 12 kvm til rent kjøkken (skal ikke ha spiseplass der).

#13

Irma sa for siden:

Ok. Høres ut som et kjøkken med god plass, og mange muligheter. Kjøkkenet vårt er 9 kvm, i tillegg til spiseplassen som er på stua med 9 kvm. Litt snaut synes jeg.


#14

meisje sa for siden:

Vi skal ha kjøkken uten overskap, med maange skuffer og 5-7 høyskap. Siden det enda ikke er i bruk men kun finnes på planene, vet jeg ikke hvordan det vil fungere. regner med at det blir praktisk jeg , og fremfor alt estetisk og ryddigt.


#15

Benzo sa for siden:

Rålekkert kjøkken, Irma! misunnelig


#16

Tallulah sa for siden:

Vi har kjøkken uten overskap, og har både glass og tallerkner i skuffer. Funker helt greit. Vi har kun skuffer, untatt i hjørneskapet til gryter som har sånne snurregreier, ei heller under vasken for å få plass til søppelkasse. Har hele fronter på alle, ingen skuffefronter. Klirrer litt, men ingenting har knust ennå. ;) Vi vurderer allikevel å sette inn to horisontale overskap, for å få plass til alt stæsjet vårt.


#17

Bluen sa for siden:

Jeg kunne aldri tenke meg å gi slipp på en millimeter skapplass.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.