Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Trenger tips om bilstol

#1

Propella sa for siden:

Lille nevø trenger ny bilstol. Han er 1 år og stoor gutt. De har ikke egen bil, reiser som regel kollektivt. Bilstolen skal passe i mange forskjellige biler og kunne monteres av ukyndige. Med det mener jeg at hverken foreldrene eller besteforeldre er flinke med montering av bilstol og de hadde problem med babystolen. Det kan også gå lang tid mellom hver gang stolen blir brukt og mye kan gå i glemmeboken. Stolen må derfor være enkel å montere med liten sjanse for feilmontering. Han skal, mener jeg, sitte bakovervendt.

Noen tips til hvilken stol lille nevø kan få i julegave?

Skrivefeil :flau: Skal selvsagt være tips.


#2

Marge sa for siden:

Britax two way elite er et lett og bra bakovervendt sete som går kjapt å montere. Lang rygg så han ikke vokser ut av det så fort :)


#3

Miss Norway sa for siden:

Signerer. Britax TWE er kjempelett å montere selv for grønne besteforeldre og barnløse. Vi har hatt det som ekstrasete i flere år og det er supert. Og ikke inn i hampen dyrt heller. Og kan monteres begge veier og brukes med og uten fempunktsele.


#4

Snuppa sa for siden:

TWE....
Den har bruksanvisning montert på nakkestøtten så man har alltid tegninger for hånden.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.