Jeg begynte med lavkarbo i går, og vil gjerne ha litt inspirasjon fra dere andre. :jupp:
Skal ikke se bort ifra inspirasjonsfaktoren i det å rapportere hva en selv har spist heller. Der er en ørliten mulighet for at jeg vil trenge noen spark bak innimellom. :dulte:
Frokost: Bringebærsmoothie med to egg.
Lunsj: Pølsegryte
Mellommål: To Fiberrik med kaldrøkt makrell og brie.
Middag: Ovnsbakt lange med pesto og salat.
Mellommål: En bit brie med litt tyttebærsyltetøy.
Hadde så vondt i hodet pga mensen at jeg la meg kl. åtte. Derav ingen kveldsmat. ;)
Frokost: Eggerøre av to egg og to skiver røkt laks.
Mellommål: En fiberrik med brie.
Lunsj: Rester av gårdagens fisk med kokt kål til.
Mellommål: En fiberrik med brie.
Middag: Svinefilet med saus og agurk.
Kvelds: To tynne skiver grovbrød med laks og majones.
Jeg skal i hvert fall bli med deg i denne tråden, malena. :)
Gårsdagen så slik ut:
Frokost: Omelett av 2 egg og 4 skiver ost
Lunsj: Currygryte med svinekjøtt, creme freiche og forskjellige grønnsaker
Mellom: 2 skiver Lollipop brød (oppskrift på lavkarbo.no)
Middag: Kebab salat
I dag har det vært mye renning hit og dit, så måltidene har ikke akkurat vært prioritert.
Ikke bra.
Frokost: To fiberrik med margarin, brie og bittelitt tyttebærsyltetøy.
Mellommål: Ruller av salatblader, salami, ost og agurk.
Lunsj: Atkins kornblanding med yoghurt naturell.
Mellom: Valnøtter og tre teskjeer is til kaffen. :flau:
Kvelds: To fiberrik med smør, kaldrøkt makrell og majones, og en med brie.
frokost: ost og hamburgerrull-ruller
Lunch:Man tager hva man haver:pølsemuffins, ziggylapper og hummus.
middag: ziggy-lapper og hummus:hekta:
har ikke spist kveldsmat, orker ikke. Eller... litt mørk sjokolade da... :tilstår:(og jeg som egentlig ikke er ett sjokolade-menneske..)
Frokost: Eggerøre og bacon
Lunsj: Salat av isbergsalat, agurk, paprika, skinke og ost, med rømmedressing (rømme, sitronsaft, pepper).
Middag - ikke lavkarbo av ymse grunner: Kjøttboller med tomatsaus. Litt potetmos.
Har ikke spist mer, men tar kanskje noen fiberrik med ost el.l. snart.
Hvor får man kjøpt det? :interessert: Når jeg er konsekvent spiser jeg Atkins og har ikke åpna for pasta, men på sikt hadde det vært greit å kunne spise litt sånt. :)
Gårsdagens mat:
Frokost: Omelett av 2 egg+ 4 skiver ost.
Lunsj: 2 lunsjkaker + grønnsaker
Middag: Kjøttpølser med paprika og oregano, mos av blomkål og kålrabi.
Tidlig frokost: Smoothie av blåbær og to egg.
Mellom: En porsjon Lindbergs musliblanding med youghurt naturell.
Lunsj: Linsesuppe med en skive Lindbergbrød.
Ca 1/2 Lindbergbar til kaffen.
Mellom: Valnøtter
Middag: Gryte med kjøttdeig og thaiblanding.
Kvelds: Lagde meg en slags pannekake av fire egg, ca to ss kesam, en neve soyaflak og revet ost. Spiste ca halve med smør og røkt laks.
Frokost, Smoothie, økogulrot og et par ost-og-skinke ruller.
Lunsj, kyllingsalat
Middag, gryte med tofu, gulrot, hvit reddik, kål og spagetti av mungobønner, kokt med bla. olje av peanøtter, anis og kinesisk pepper, og soyasaus. Noe av det beste jeg får.
Kvelds, RugSprø med naturell ost (smøreost) og skinkestek, samt eple.
De har Fedonprodukter på Ultra også, og barer og annet fra Fedon har jeg sett på Obs. I helsekosten har de som regel endel produkter fra både Atkins og Fedon, og lavkarboprodukter generelt.
I går ble det mange mellommåltider i stedet for ordentlige måltider.
Vi var på Ikea og der åt jeg laks og grønnsaker. Så det ble da ordentlig middag om ikke annet.
Ellers gikk det i fiberrik, knaskerøtter, valnøtter, et par skiver lindbergbrød, og så hadde vi ost og div. saltpølser til kvelds.
Det har gått mye bedre enn forventet. Jeg er faktisk ganske stolt over meg selv. Det er første gang i mitt liv jeg går på diett, så jeg hadde regnet med at det skulle bli hardere å holde seg til den enn det har vært.
Saken er den at jeg nå føler meg mye kvikkere enn jeg har gjort på kjempelenge, og jeg har gått ned et par kilo. Så jeg kommer definitivt til å fortsette.
I dag har det vært så mye mas, og jeg har vært sliten pga dårlig nattesøvn, så det har gått litt skeis.
Men jeg skal være back on track i morgen! :nemlig:
RugSprø m/ Naturell ost, og banan.
Salat m/bønner og litt div. til lunsj.
Middag i dag ble litt sær pga. kurs, så det ble rett og slett en utskeielse, Børek m/spinat og feta fra Deli de Luca, og kaffe latte, jaja.
Kvelds, eple, gulrot og RugSprø m/skinke.
Frokost: To fiberrik med smør og brie
Mellom: Valnøtter
Lunsj: Kyllinglår og italiensk salat
Ettermiddag: To fiberrik med smør, salami og cottage cheese
Kvelds: Et par biter brie med bringebærsyltetøy (Nora uten tilsatt sukker, bare 8 karber pr 100g.)
Dag elleve:
Frokost: 1 boks peppermakrell i olje (urk) og 8 mandler
Lunsj: Laksetartar av 100g laks, 1/2 rødløk, noen kapers, to eggeplommer og 4 skiver sylteagurk. Koffeinfri kaffe med en dært fløte
Middag: 3 stykker lammekjøtt av bog.
Kvelds: sjokolade laget av smør, 100% kakao og vaniljeessens. Iskaffe (koffeinfri) og en dært fløte igjen. (Fyyyyy meg. Men jeg klarte ikke la være)
Jo, når jeg er på renseuke. :sparke: Jeg opplevde nemlig at det sto helt stille i mange uker, ja, jeg gikk til og med OPP! Da kuttet jeg ut all moroa, og spiser nå bare egg, kjøtt, fisk, smør og grønnsaker som vokser over jorden. Kaffen er koffeinfri, og drikkes ikke hver dag. De siste ti dagene som jeg har spist sånn har jeg gått ned over to kilo.
Ja, det inspirerer også meg selv til videre dyst. ;) Det eneste problemet er at jeg ikke fikser egg lenger. Det vokser liksom i munnen og jeg kjenner meg litt uvel, uansett om det er kokt, stekt eller i en omelett. Redningen ble å blande eggeplommer inn i mat, f.eks. laksetartar. Rå eggeplomme smaker jo nydelig.
I går spiste jeg Speltpai m/paprika og purre, samt kornkaffe m/soyamelk til frokost.
Speltknekkebrød m/skinkestek og druer til lunsj.
Yoghurt m/nøtter og frø, og gulrot til mellommåltid.
Sen middag, fullkornswraps m/hjemmelaget guacamole, salat, tomater, paprika, mais, ananas, ost (vita hjertego' ost) og kylling.
I dag har jeg spist speltknekkebrød m/peppersmøreost og røkt ørret (nam!) til frokost.
Nå skal jeg ha bringebæryoghurt, eple og kornkaffe m/soyamelk til lunsj.
Også ble det speltknekkebrød (med lin- og sesamfrø og solsikkekjerner) m/peppersmøreost og røkt ørret til mellommåltid også (aner en liten dille her), samt en smoothie.
Til middag/kvelds blir det kyllingfilètter gratinert med ost i ovnen (vita hjertego'), lurer på om jeg gjør det samme med brokkolien, også salat. Og spinat tagliatelle, som jeg bare skal ha en ørliten bit av.
Jepp, eneste kaffen jeg drikker, med mindre jeg skeier ut på cafè.
Finnes flere forskjellige typer på Helios, den jeg har akkurat nå heter Bambu økologisk frukt- og korndrik, det er instant pulverkaffe.
Ingredienser; cikorie*, figen*, hvede*, bygmalt*, agern/eikenøtter*. (*økologisk dyrket)
Denne pleier jeg aldri å ha, iom. at den inneholder hvete, jeg pleier å bruke en som ikke inneholder hvete, men denne var det ikke jeg som kjøpte og jeg glemte å presisere det.
Men den var god da, pleier å ha et par t-skjeer i en stor kopp, også har jeg soyamelk søtet med eplejuice oppi.
Tom. min skeptiske mor drikker det på besøk her, for jeg husker aldri å kjøpe noe annet, og hun liker det også.
Joda, jeg synes det, jeg pleier å lage kaffe latte da, og jeg synes det er en god kaffe latte. Jeg er ikke glad i svart kaffe, så slik drikker jeg den uansett ikke, så det kan jeg ikke svare på i grunn.
Frokost: To skiver grovt brød med ost og litt syltetøy
Lunsj: Eggerøre av fire egg
Mellom: En bit eplepai som svigermor hadde med seg. :o
Middag/kvelds: Ovnsbakt laks, salat, lettrømme.
Jeg også. Jeg har blitt lat. Jeg jukset med maten igår også, og spiste litt sukkerfri sjokolade. Tequila drakk jeg også, men det trenger jeg første dag på mensen.
Idag har jeg vært flink; 2 kjøttkaker og en rød paprika til frokost. 100g laks, to eggeplommer, kapers, vårløk, smør, ruccola og sylteagurk til lunsj. Middag blir tacorester fra igår.
Blir noe ala Lindberg her, har kjøpt det nye brødet hans (Afrodite) og det smaker fantastisk! Jeg burde spise flere måltider, men føler meg vel slik og det er jo det viktigste.
I går spiste jeg:
Frokost: 1 rugsprø med smør, ost og epleskiver
Lunsj: avokado med fetaost og rømme
Middag: blomkålgrateng med svinefilet i biter
Kvelds: 1 rugsprø med smør, svinefiletrester, krydder og majones
I dag:
Frokost: 1 rugsprø med smør, ost og rå paprika
Lunsj: 1 speilegg og 4 skiver bacon
Middag: cowboygryte (tomatbønner, pølsebiter, bacon) + en skive Lindbergbrød med smør
Mellom/dessert: halvfrosne usukrede bringebær med krem (søtet med splenda)
Kvelds: blir vel litt middagsrester + et eple
Åååh jeg har lenge hatt lyst til å bestille disse fra en dansk nettside, de smaker visst kjempegodt. Må snart få tatt en bestilling. Slipper toll også siden hun sender pakkene som gave.
I går;
Frokost; rugsprø m/brie og en liten "dash" økoblåbærsyltetøy (usukret).
Lunsj; avokado, kornkaffe m/soyamelk og druer.
Middag; speltburgere, med Ezekiel brød "rundt" (m/Snøfrisk Naturell smørt på skiven), rødløk, fetaost, hvit reddik og salsa (hjemmelaget selvsagt) til.
Kvelds; eple, skinke & ost-ruller, og et par biter Contessa (fyy meg). For de som ikke vet er det Helios egen øko-fairtrade sjokkis, kakaotrøffel heter den, og er himmelsk.
I dag;
Frokost; yoghurt med nøtter og frø.
Lunsj; banan og rugsprø med naturell ost, kornkaffe med soyamelk.
Middag; fersk ørret i filetèr, i fløtesaus og salat.
Kvelds; blir salat-rester og rugsprø tenker jeg, og et par biter Contessa (fyy igjen, må få noen andre til å spise den opp).
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.